Voor het eerst partnerruil, hoe spannend is dat!

swingers

Nadat we de auto geparkeerd hebben lopen we gearmd naar het café en meteen bij binnenkomst zag ik ze al zitten. Ed en Chantal van de swingerswebsite. We hadden na de leuke chat al even geappt met elkaar, maar nu wij ze in het echt gaan ontmoeten wordt het wel echt spannend.

Binnenkomst

Nu we binnen waren werden we ook door hun meteen herkend en meteen zwaaiden ze vrolijk en opgewekt. ‘Wat gezellig en spannend om jullie eindelijk te ontmoeten!’, zegt Chantal opgewekt en vliegt mij meteen om mijn nek; alsof we elkaar al jaren kenden. Vervolgens komt Ed op mij aflopen. Ik krijg direct kriebels in mijn maag. Wat een knapperd is dat zeg, wow.

Eten

Na een heerlijke maaltijd waarbij er volop en gezellig gekletst werd door ons alle vier was ik inmiddels wel nieuwsgierig naar Ed zonder kleren. Ik merk aan mijn lief dat hij zijn ogen ook niet van de beeldschone Chantal kon afhouden. Zachtjes tik ik hem aan met mijn voet en glimlachend kijken we elkaar aan, gevolgd door een veelzeggende knipoog.

‘Hebben jullie zin om zo te gaan?’ Vraagt Felix en ik bedenk me dat we eigenlijk nog niks hebben afgesproken over waar we de avond spannender willen gaan voortzetten. Chantal zwaait met haar huissleutels. ‘Zullen wij naar ons gaan?’ Vraagt zij direct. Michel en ik kijken elkaar aan en knikkend tegelijk instemmend. Chantal en ik besluiten te switchen tijdens het naar huis rijden om elkaars mannen alvast wat beter te leren kennen.

Zenuwachtig

We stappen in de auto en zenuwachtig begin ik een beetje in mijn tas te rommelen naar mijn lippen balsem. Ik merk dat ik er een beetje verlegen van word. Gelukkig begint Ed tegen me te praten over van alles en maakt hij veel complimentjes. Ik giechel als een schoolmeisje en ik voel me echt een sukkel. Dan legt hij opeens zijn hand op mijn been. Een beetje geschrokken kijk ik hem aan en glimlach dan. Gelukkig, het leek erop dat Ed hetzelfde voor mij voelde als ik voor hem.

‘Oh, sorry!’ Zegt hij geschrokken en haalt snel zijn hand weg.

Grapte Ed, of was het serieus?

‘Geeft niet, ik zag het niet aankomen.’zei ik en leg mijn hand op zijn hand en breng zijn hand weer naar mijn been. Hij knijpt zachtjes in mijn bovenbeen en glimlacht naar me. Dan voel ik hoe zijn hand zachtjes vanaf mijn bovenbeen onder mijn jurkje glijdt. Zijn warme hand glijdt in mijn slipje en ik zak wat meer onderuit. Ik begin zachtjes te kreunen als zijn vingers over mijn clitoris glijden. Met zijn zachte vingers wrijft hij over mijn clitje en laat een andere vinger in mij naar binnen glijden. We rijden over de snelweg en veel auto’s halen ons in. Ik ben bang dat ze het zien, maar dat maakt het ook zoveel geiler. Hij neemt mijn clitje tussen zijn vingers en ik kreun het uit. Mijn nagels zet ik in zijn stoelen. Ik wou dat ik hem nu al kon doen, hier in de auto. Hij haalt zijn hand onder mijn jurkje vandaan en schakelt terug. We rijden de bebouwde kom weer in en eigenlijk zijn we heel vlot bij hun huis. Ik zie Felix zijn auto nog niet staan dus ze zijn er nog niet. Ik maak mijn gordel los en klim bovenop hem. Hij schuift zijn stoel achteruit en pakt mijn billen beet als ik bovenop hem zit. Wij zoenen en ik voel zijn vingers weer in mijn slipje glijden.

Fluisteren

‘Je hebt echt een heerlijk zacht, warm en nat kutje.’ Fluistert hij in mijn oor en laat zijn vingers weer in mij glijden. Ik kreun het uit en met zijn andere hand wrijft hij over mijn clitje. Ondertussen probeer ik niet teveel lawaai te maken maar ik voel hoe dicht ik bij mijn orgasme zit. Ik zoen zijn nek, bijt in zijn nek, haal mijn nagels over zijn armen. Dan voel ik het. Ik span mij aan en dan komt het heerlijke gevoel. Ik kreun het uit en ik voel hoe mijn geilheid uit mij loopt. Dan zien we een andere auto aanrijden. Het zijn Michel en Chantal.

Wijntje

Als we op de bank zitten bij hen en Ed wijn heeft ingeschonken bij iedereen geeft Michel me een kus en schuift richting Chantal. Ed gaat nu naast mij zitten en trekt mij eigenlijk direct naar hem toe. We beginnen te zoenen en uit mijn ooghoek zie ik Michel en Chantal elkaar nog een beetje aan het onderzoeken zijn. Ik had met Michel afgesproken dat we niet op elkaar hoeven te wachten. Als ik en Ed direct elkaars kleren van elkaars lijf wilden scheuren moesten we dat gewoon doen. Maar wat hebben Chantal en Ed afgesproken? Ik denk dat Ed mijn twijfel voelde want hij trok mij direct op zijn schoot en begint mijn jurkje los te ritsen. Oké, niet op elkaar wachten dus haha, denk ik bij mijzelf en laat hem mijn jurkje uittrekken. Mijn kanten rode lingerie komt tevoorschijn en direct begint hij mijn borsten te masseren en te zoenen. Dan staat hij op met mij nog op zijn schoot. Ik laat een gilletje ontsnappen en sla snel mijn benen om hem heen. We lopen langs Michel en Chantal richting de slaapkamer, ik zie hun voorzichtig zoenen en er zijn nog geen kledingstukken uitgetrokken. Michel geeft altijd veel om het voorspel dus het is helemaal niet vreemd. Hopelijk vindt Chantal het ook niet erg. Ze moet geduld hebben, straks komt het beest in hem naar boven.

Slaapkamer

In de slaapkamer aangekomen gooit hij mij op het bed en trekt mijn slipje direct uit. Hij begint mijn buik en benen te zoenen. Hij knijpt in mijn billen en trekt mij naar zich toe. Dan voel ik zijn tong heel zachtjes over mijn lipjes glijden en ik kreun zacht. Dan duwt hij zijn tong tussen mijn lipjes en begint mijn clitje te likken. Hij zuigt zachtjes aan mijn lipjes en haalt zijn tong weer over mijn clitje. Dan laat hij zijn vingers weer in mij glijden en ik kreun het weer uit. Hij duwt zijn vinger direct diep in mij en begint met zijn vingers in mij te stoten. Ondertussen likt en zuigt hij nog hevig aan mijn clitje en ik weet niet meer waar ik het moet zoeken. Ik zet mijn nagels in zijn armen en haal mijn vingers door zijn haar. Ik voel dat ik fucking nat ben en wil niet langer wachten.

Niet wachten

‘Neuk me Ed, please neuk me.’ Kreun ik uit en hij laat het zich geen twee keer zeggen. Direct knoopt hij zijn broek los en trekt zijn broek en boxer tegelijk uit. Hij klimt bovenop mij en stoot de eerste keer direct hard in mij. Hij is veel groter dan ik had verwacht en kreun het uit. Hij heeft zijn blouse en stropdas nog om en ik trek hem aan zijn stropdas naar mij toe en wij zoenen terwijl hij mij hard blijft neuken. Terwijl hij bezig is probeert hij zich te ontdoen van zijn stropdas. Ik merk dat het in deze positie niet zo lekker gaat dus ik trek hem op zijn rug en klim bovenop hem. Ik laat hem weer in mij glijden. Ondertussen hoor ik ook gekreun uit de woonkamer komen. Ik merk dat het ons beide nog geiler maakt dus ik begin sneller op en neer te bewegen bovenop hem. Terwijl hij zijn stropdas af doet, knoop ik zijn blouse los. Dan pakt hij mijn handen vast en legt zijn stropdas om mijn handen en snoert ze vast. Hij komt omhoog, trek zijn eigen blouse uit en trekt dan met zijn stropdas mijn handen omhoog. Dan duwt hij mij achterover zodat ik op mijn rug terecht kom. Hij knoopt mijn handen vast aan het voeteneind van het bed. Dan laat hij zich weer in mij glijden en ik kreun het uit. Fuck dit is sexy. Hij laat zich uit mij glijden en schuift wat naar voren. En laat zijn lul in mijn mond naar binnen glijden. Ik begin te zuigen en dan begint hij sneller in mijn mond te stoten. Ondertussen begint hij mij weer te vingeren en ik kreun het uit. Ondertussen zie ik in mijn ooghoek Michel en Chantal binnenlopen. Zij zijn elkaar van hun kleding aan het ontdoen en Michel duwt Chantal op bed. Dan loopt hij om het bed heen en klimt bovenop haar. Zij gaan 69-en.

‘Fuck, je bent zo lekker Lucy.’ Kreunt Stef uit en ik merk dat ie bijna in mijn mond begint te komen. Ik proef zijn voorvocht. Hij haalt zich weer uit mijn mond. Dan draait hij mij om. Hij helpt mij mijn handen op de rand te kunnen leggen terwijl ze nog vast zitten. Dan laat hij zich vanachter in mij glijden. Ik kreun het uit. Hij begint direct keihard te stoten en ik grijp de bedleuning stevig vast. Hard slaat hij mij op mijn billen en ik geef een gilletje. Eigenlijk komt ie dan erg snel klaar, ik merk, sneller dan hij zelf zou willen. Hij kreun, haalt zichzelf uit mijn en spuit zijn zaad op mijn rug. Ondertussen zie ik dat Michel ook al bij Chantal naar binnen is gegleden en ze kreunt.

‘Michel.’ Zegt Ed. ‘Ik denk dat je mij even moet helpen met je meisje.’

Ze lachen beide en Ed glijdt uit Chantal vandaan. Ed heeft ondertussen helpen omdraaien en ik lig weer op mijn rug. Michel komt op mijn liggen. Legt mijn benen op zijn schouders en stoot direct diep in mij. Ik kreun het uit en ik zie Chantal naar mij toe kruipen. Ze pakt mijn gezicht vast en begint mij te zoenen. Ondertussen gaat Ed achter haar staan en begint haar te vingeren. Chantal’s handen glijden onder mijn bh door over mijn borsten en ik kreun het uit van geilheid. Michel stoot steeds harder en harder en ik zet mijn nagels in zijn billen. Ik voel mijn orgasme opkomen en begin gehaast te hijgen. Dan begin ik te spartelen en voel hoe ik klaar kom. Michel haalt zich uit mij en trek vrijwel direct Chantal naar zich toe en begint haar te neuken. Ondertussen is Ed weer klaar om verder te gaan en haalt mijn handen los. Ik klim direct op hem en laat hem weer bij mij naar binnen glijden. Dan begin ik met mijn heupen te draaien en hij begint te kreunen. Ik knoop mijn BH los en trek hem uit. Ik pak Ed zijn handen en leg ze op mijn borsten. Dan pakt hij mijn billen vast en komt dan omhoog. Ik zit op zijn schoot met mijn benen om hem heen en ik voel zijn lul diep in mij. Hij begint mij op zijn lul op en neer te bewegen en ik kreun hard. We zijn allebei nog erg gevoelig van het vorige orgasme en komen eigenlijk vrij snel weer klaar. Vooral door het heerlijke gekreun van Chantal. Ik voel hoe zijn zaad in mijn spuit en ik leg mijn gezicht in zijn nek. Hij trek mij mee op het bed. Ook Michel en Chantal hoor ik klaarkomen. Met zijn vieren in bed dutten we een beetje in.

‘Nellie?’ Fluistert Ed op gegeven moment. ‘Laten we op de slaapbank gaan liggen.’

Slaperig

Slaperig pak ik zijn hand en neemt hij mij mee naar de woonkamer waar hij mij vraagt dekens en kussens uit de kast te pakken, terwijl hij de bank uitschuift. Snel kruipen we tegen elkaar aan in bed en wurm ik mij in zijn armen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en voel hoe ik wegdommel in zijn armen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »