Trio’s worden een stuk leuker

Trio

Wellicht zijn jullie toe aan een geile trio maar ben je op zoek naar wat spannende informatie over de standjes die je kunt doen met zijn drietjes. Welnu ik help jullie met mijn zeer ruime trio ervaring graag op weg.

Trio date gevonden

Als je je trio date hebt gevonden en je binnenkort aan de slag gaat met de date en jullie samen dan is het natuurlijk het beste als alles natuurlijk verloopt. En meestal is dat ook wel zo in de praktijk. Maar je kunt maar beter goed beslagen ten ijs gaan en jezelf alvast goed voorbereiden. Ik help je met leuke originele en vooral geile standjes voor trio’s.

Doggy-Stijl

Ben je met twee vrouwen en een man:  de man vrijt met één vrouw doggy-stijl terwijl zij op de andere vrouw ligt. Natuurlijk kunnen de vrouwen op een bepaald moment van positie wisselen.
Ben je met twee mannen en een vrouw: Dan kan de ene man haar doggy stijl penetreren terwijl de zij bovenop de andere man zit die haar dan ook penetreert.

Blow Job

Twee vrouwen, een man: de man ligt. Eén vrouw geeft hem een ​​pijpbeurt, terwijl de ander op zijn gezicht zit terwijl hij orale seks met haar heeft.
Twee mannen een vrouw: één man neemt haar doggy-stijl, de andere staat voor haar terwijl ze hem een ​​rijkelijke en geile pijpbeurt geeft.

De juiste plek

Twee vrouwen, een man: de man neemt een van de vrouwen van achteren terwijl de andere vrouw op haar knieën eronder zit. Zo kan ze tegelijkertijd zijn ballen én de vrouw likken. Ook kunnen de vrouwen in standje 69 gaan liggen terwijl de man een van hen van achter neukt.
Twee mannen, een vrouw:  een van de mannen neemt de vrouw van achteren. Door haar heupen omhoog te trekken en een neerwaartse beweging te maken kan de andere man haar likken terwijl hij op zijn knieën zit.

trio

Alleen oraal: geef elkaar een fantastische mondelinge ervaring. Meestal pijpen 2 vrouwen samen de man. Eens kijken hoe lang hij dat kan volhouden!

Natasha

DP

Bij twee mannen die liever fysiek contact tussen elkaar willen vermijden: vaginaal / anaal. Een man gaat op zijn rug liggen. De vrouw gaat bovenop en leidt zijn penis in haar kutje. De ander komt op zijn hurken achter haar zitten en penetreert de anus. 
Opmerking: beide mannen kunnen hun penissen binnenin de vrouw tegen elkaar voelen bewegen!
Het is wel belangrijk dat de mannen een goed ritme vinden want als ze elkaar tegen stoten dan is een dp geen goed standje en floept er steeds eentje uit.

Vind je nieuwe trio partner op SDC en geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »