Swingers zitten op SDC, allemaal

SDC dating uitleg

Gratis lid worden van SDC

Je kunt er gewoonweg niet meer om heen, de website SDC is toonaangevend, leidend, de beste, de grootse en de meest complete website voor swingers. Dus waarom zou je nog elders je hoofd stoten, vraag ik me dan af. 3 miljoen leden, als daar niets voor jullie bijzit….

SDC voor swingers

Van origine is de Swingers Date Club (SDC) een Amerikaanse datingsite. Thans is deze site ook beschikbaar voor de Nederlandse gemeenschap. Zowel nationaal (België én Nederland) als internationaal heeft SDC een ledenaantal van ongeveer 3 miljoen. Op basis van dit gegeven wordt SDC ook wel de grootste internationale swingers lifestyle community genoemd en dat is zeker niet onterecht. De kans van slagen op SDC is gewoon 100%, tenzij je het zelf verpest natuuelijk.

Stellen ontmoeten

Het nieuwe daten begint tegenwoordig niet meer aan de bar, maar online. En dat snappen ze bij SDC maar al te goed. Op de website tref je extreem veel mogelijkheden om (gratis) in contact te komen met andere mensen. Zo kunnen de leden gebruik maken van een eigen messenger systeem, een mailsysteem of zelfs van een video chatbox. Vooral deze laatste wordt zeker in de weekeinden veelvuldig gebruik.
Na al dat elektronisch daten volgt natuurlijk een spannende erotische ontmoeting in het echte leven.

SDC gratis lidmaatschap

Uitgebreide profielen

Om het allemaal veilig en aantrekkelijk te maken zijn de profielmogelijkheden vrijwel ongekend. Leden kunnen onder andere gebruik maken van opties c.q. mogelijkheden als speeddating, reisevenementen en swinger party’s. En in de zeer uitgebreide profielen is er de mogelijkheid om lid te worden van speciale groepen die allemaal hun eigen speciale interesse kennen, zoals bijvoorbeeld mensen die van Kinky, erotische hotelfeestjes of van Ibiza houden.

Nederlandse en Belgische swingers

We gaan er gemakshalve wel even vanuit dat je al bekend met de term swingen. Het gaat er bij het swingen om dat je (samen met je partner) seksuele contacten mag onderhouden met anderen. Dit kan zoals bij partnerruil een letterlijke ruil van partners betekenen, maar sommige swingende stellen houden het bijvoorbeeld liever bij een spel tussen 3 mensen. Een trio dus. Doorgaans ‘spelen’ swingende koppels samen, maar het kan ook voorkomen dat er onderlinge afspraken worden gemaakt waarbij beide partners ook afzonderlijk van elkaar mogen afspreken met anderen. Andere termen die bij swingen passen zijn onder meer partnerruil en ‘The Lifestyle’.

Gratis lid worden op SDC

Lid worden kost helemaal niets. Je krijgt na de aanmaak van een profiel zeven dagen de tijd om rond te kijken op deze mooie website. Op die manier kan je zelf testen of het iets voor jou of jullie is. Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden op de website SDC.com.

Ook vrouwen alleen daten op SDC

Helpdesk voor beginners

De website heeft Nederlands sprekende helpdeskmedewerkers. Die kunnen je ter assistentie zijn als je ergens niet uitkomt. En ook zijn er vele blogs op de website terug te vinden waarin leden elkaar helpen. Zo is er een speciaal blog voor leden die beginnen met partnerruil. Je kunt daar terecht met de vele vragen die je ongetwijfeld hebt.

Gratis lid worden van SDC

Daten zonder kosten

Op SDC zijn de mogelijkheden eindeloos en extra fijn is het gratis proeflidmaatschap wat je krijgt bij je aanmelding op SDC.com. Je kunt een week lang ontdekken of de website bij jou of jullie past en hebt gedurende deze week vrijwel alle mogelijkheden die betalende leden ook hebben. In vergelijking met vergelijkbare websites is een betaald lidmaatschap bij SDC overigens relatief goedkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »