SDC dating

SDC.com is de grootste erotische dating community voor ruimdenkende stellen, singles en swingers op de wereld. Elk stel dat aan partnerruil doet is lid van deze website. En jij kunt er bij zijn, gratis.

Contact met swingers

Je komt dan in contact met miljoenen leden via handige functies zoals live videostreaming, exclusieve foto’s en video’s van leden, geavanceerde zoekopties en op spannende lokale party’s en clubs. De website heeft altijd wel zo’n 20.000 leden die online staan, dus inloggen en je hebt direct contact!

We werden lid van SDC en meteen het weekend erna hadden we al onze eerste geslaagde date!

Datingsites

Als je een klein beetje bekend bent op het internet met erotische datingsites dan kan het niet uit zijn gebleven dat je tegen een slechte ervaring bent opgelopen. Veel ranzige vieze mannetjes die zich voordoen als een mooie meid, of stellen die zich voordoen als jong en slank, maar in de praktijk oud en te dik zijn. Je weet immers nooit wie je voor je hebt en na een lange gezellige en vooral spannend lijkende chat met een dame of een ander leuk stel blijkt dit vaak gewoon een man te zijn geweest, die zich voor deed als een stel of een vrouw alleen.

Swingers ontmoeten in elk land

Voorkom fakers

Fakers zijn relatief eenvoudig uit te sluiten. Daar weten de makers van SDC alles van. Die bedachten als eerste erotische datingsite voor swingers een goed werkende videochat. En met een videochat kan je natuurlijk lastig de boel bedriegen. Je ziet meteen wat voor ‘vlees’ je in de kuip hebt.

Meer dan daten

Als je GRATIS lid wordt van SDC, dan zie je meteen dat de website veel meer te bieden heeft dan platte profielen met wat foto’s en de cijfertjes van de lengte, het gewicht en de leeftijd. De website kent zoals gezegd een altijd drukke en spannende videochat, maar er is ook een prachtige winkel waarin je erotische producten kunt kopen en er is een uitgebreid forum waarin je terecht kunt met al je vragen over swingers.

Ook biseksuele profielen genoeg op SDC

SDC onderscheidt zich van andere datingsites met:

  • uitgebreide profielmogelijkheden
  • een unieke videochat
  • SDC erotische feesten
  • een forum
  • het grote aantal leden

Om bovenstaande reden beveel ik jullie www.sdc.com aan, met de promocode 3883 kunnen jullie daar gratis meer dan een week even rondneuzen,( zij het wel met wat kleine beperkingen). KLIK HIER om naar SDC te gaan…

Gratis profiel

Het is natuurlijk logisch dat de mogelijkheden wat beperkt zijn voor een gratis profiel. Dit doen de makers om fakers uit te sluiten. De ervaring is dat fakers zich namelijk graag ophouden op gratis sites, omdat het voor hen alleen tijdverdrijf is of voor het verzamelen van foto’s van leden. Zij zullen zich dan ook niet zo gauw inschrijven op een site waar kosten aan verbonden zijn, omdat het voor een faker natuurlijk nooit tot een echte date zal leiden.

Ben jij klaar voor een feestje?

Wat zie je op SDC?

SDC is een wereldwijde site met swingers van over de hele wereld. Dat is leuk als je op vakantie gaat, want dan kan je ook nog eens swingers in je vakantieland ontmoeten via SDC. In Nederland zijn de meeste serieuze swingers en singels wel al lid van deze website.. Het is dus geen advertentie site, maar een site met uitgebreide profielmogelijkheden zoals, het plaatsen van vele foto’s, video’s, deelnemen in forums, of gelijkgestemden ontmoeten in speciale groepen of op party’s georganiseerd door leden van de website.

Uitgebreide omschrijvingen

Het blijft niet bij een eenvoudige omschrijving van de profielen op SDC. Naast het gebruikelijke zoals gewicht, lengte, kleur haar en dergelijke, maken vrijwel alle leden er een klus van om op de website in hun profiel een zeer uitgebreide omschrijving te plaatsen. Zo krijg je een goede indruk van de mensen achter het profiel. Het mooie van de site is dat je rustig rond kan snuffelen, leden kunt mailen en benaderen alvorens je jullie privégegevens bloot gaan geven.

Ook voor kinky koppels plek zat op SDC

Mail en helpdesk

Ook zijn er goede interne mail opties. Er is een degelijke helpdesk waarbij de medewerkers jouw eigen taal spreken mochten er problemen of vragen zijn. Er is zelfs een intern chatprogramma, welke alleen benaderbaar is voor betalende leden. Met andere woorden alleen mensen met een profiel op SDC kunnen er gebruik van maken. Zit je eenmaal op zo’n chat kun je de gesprekspartners aanklikken en hun profiel bekijken.

Foto’s en albums

Je kunt je uitleven op het gebied van foto’s in je profiel want je kunt er echt heel veel plaatsen in het profiel. En als je toch nog iets verborgen wilt houden, dan kan je in je profiel een album aanmaken met een wachtwoord. Leden kunnen dat album dan alleen bekijken als ze van jullie het wachtwoord hebben gekregen. Handig voor profielen van bekende Nederlanders, want die hebben we ook al vaak zat gezien op SDC.

Promotiecode

Als jullie met de promotiecode 3883 een gratis profiel aanmaken zijn de mogelijkheden om privacy reden natuurlijk beperkt, zo zie je alleen de eerste foto die bij een profiel hoort. Maar geen zorgen hoor, want er zijn zeer veel profielen, die een redelijk herkenbaar plaatje hebben of in ieder geval een foto waarvan je al een goede eerste indruk kunt krijgen van de persoon of personen achter het profiel.

Daten is leuk op SDC

Geen risico

Als je eenmaal lid bent en je profiel vol zet met 50 foto’s dan loop je het risico natuurlijk om herkend te worden. Nou is het natuurlijk zo dat de persoon die jullie herkent zelf ook lid is en jullie een geheim delen samen. En naast de 50 foto’s die je in jullie profiel kunt plaatsen kan je altijd nog privé albums aanmaken die zoals genoemd alleen met wachtwoord toegankelijk zijn.

Na het uploaden van je foto’s controleren de medewerkers van SDC ze op zaken die strafbaar zijn. Daarna staan binnen 24 uur jullie foto’s in je profiel.

Goedkeuring door leden

Leden van SDC kunnen elkaar een validatie geven. Hebben ze een leuke avond met elkaar gehad dan kunnen ze elkaars ‘echtheid’ bevestigen. Of nog leuker en ze vertellen wat er precies zo leuk en spannend was aan de date. Dat help wellicht andere profielbezitters bij het maken van een afspraak. Hoe langer een profiel op SDC bestaat, des te meer validaties zul je er op terugvinden.

Party’s

Een ander pluspunt is dat er een goede partykalender op SDC aanwezig is en organisaties er een eigen partyprofiel op  hebben. Ook op een partyprofiel kan je goed zien wat je kan verwachten op een party. Dit zijn feesten, soms groot, soms klein, soms privé, die bij jullie in de buurt plaatsvinden. De feesten worden netjes geordend weergegeven en met twee klikken kun je je aanmelden op een gastenlijst. Op die manier zien andere leden wie ze op een bepaald feestje kunnen verwachten.

Swingersfeesten op SDC

SDC functies

Geen enkele andere swingers datingsite kent zoveel functies als SDC. En als je dan denkt dat de bedenkers achterover leunen dan heb je het fout. De website kent een doorlopende ontwikkeling waarbij de makers steeds inspringen op nieuwe trends. Maar ook nieuwe mogelijkheden van internet worden benut. En de website keer op keer een stuk veiliger maken. Kosten nog moeite lijken gespaard bij deze prachtige datingsite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »