Swingers voor het eerst op avontuur

Spannend stel

Nadat we met vrienden naar een erotisch feest waren geweest hadden we nogal wat gespreksstof na afloop. We raakten niet uitgepraat eigenlijk.

Een stapje verder

Na het spannende feest waarbij onze vrienden ons eerst geheel op ons gemak stelden, kwamen we al snel aan de praat met een erg leuk stelletje. Ik zag meteen aan de twinkel in Frank zijn ogen dat hij haar wel erg leuk vond. En eerlijk is eerlijk, ook de mannelijke helft van het stel mocht er echt wel zijn. We hebben die avond veel gekletst en ik heb kort voor het feest was afgelopen nog even heel intiem met hem gezoend. Oef, wat een ervaring was dat! Eigenlijk waren we het er alle vier wel over eens: hier moest een vervolg op komen.

Zitten jullie op SDC

We vroegen ons af of we elkaar op korte termijn nog eens zouden kunnen ontmoeten en na het uitwisselen van onze mobiele nummers kregen we de vraag op we ook op SDC zaten. Swingers Date Club kortweg SDC is de grootste website die je maar van swingers kunt vinden.

Met de profielnaam van het stel op zak hebben we de zondag na het feest de computer opgestart. Het lid worden op SDC is gratis voor een proefperiode zodat je zelf kunt ontdekken of de website wel iets voor je is. Toen we de profielnaam van het stel in de zoekfunctie gebruikten kwamen we al snel op hun profiel.

SDC is een wereld

SDC is voor de Europese swingerswereld de grootste site waar je terecht kunt om als stel, vrouw alleen of man alleen een profiel aan te maken. En natuurlijk om andere swingers, stellen, mannen of vrouwen of iedere combinatie daarvan te vinden.
Het aanmelden is eenvoudig, al moet je wel even je best doen om een originele nicknaam te zoeken. Veel nicknamen zijn al bezet en dat geeft maar eens te meer aan hoeveel profielen er op SDC staan.
Er gaat echt een wereld voor je open, een nieuwe wereld.

Onbeperkte zoekmogelijkheden

De zoekmogelijkheden op SDC zijn vrijwel onbeperkt. Je kunt zoeken op profiel specifieke gegevens, zoals wel of geen bril/baard, lichaamsbeharing en wel of geen piercings, maar ook op zaken die rechtstreeks met de seksuele activiteit te maken hebben.
Denk daarbij aan: het wel of niet geven van orale- of anale seks, groepsseks ja of nee en dat soort zaken.
Maar ook praktische zaken zoals het zoeken bij jou in het dorp (leuk om die eens allemaal door te lopen toch?) of in de buurt van het hotel waar je de komende zomer met vakantie verblijft.

SDC lid worden

Nieuwsgierig hè? Dat dacht ik al. Klik op de link hieronder om SDC te bezoeken voor een gratis lidmaatschap. Wedden dat jij ook blijft hangen?

www.sdc.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »