Swingers Ibiza
Swingers

Swingers op Ibiza

Leestijd: < 1 minuut

Ibiza is het eiland waarop je als swingers precies dát kunt verwachten wat je hoopt er te kunnen vinden.

Stranden en bars

Swingers ontmoet je op Ibiza op verschillende plekken. Een bekende swingers hotspot op het eiland is de bar waar duizenden mensen in de zomer iedere avond komen kijken naar de zonsondergang, Café del Mar. Maar op dergelijke locaties blijft het een beetje bij wat sjansen en weet je ook lang niet altijd zeker of je met swingers van doen hebt.

Es Cavallet

Als je zekerheid wilt dat de stelletjes die te tegenkomt ook echt swingers zijn, begeef je dan naar de zuidpunt van het eiland naar het strand dat Es Cavallet heet. Direct bij de opgang van dit strand tref je El Chiringuito Ibiza. Dit is een zeer hippe beachclub waar veel swingers met elkaar afspreken. En als je na het opgaan van het strand verder doorloopt naar rechts dan hoef je er niet raar van op te kijken als je tussen de duinen verschillende stellen met elkaar in actie ziet.

Via internet naar Ibiza

Als je via internet van te voren wilt weten waar je swingers kunt ontmoeten, dan surf je naar SDC, maak er een account aan en vervolgens wordt je lid van de groep IBIZA. In die groep spreken honderden swingers met elkaar af, nog voor ze afreizen naar het eiland.

Natascha, onderdeel van een stel dat al enige jaartjes meeloopt in de wereld van swingers. Nadat ik voor een bekend tijdschrift een tijd onder een pseudoniem heb geschreven, werd het tijd om mijn hersenspinsels en ervaringen op een eigen website te delen met jullie op een eigen website. Ik heb een enorme ervaring opgedaan in de wereld van swingers, waar ik speciaal voor swingers georganiseerde cruises meemaakte. Maar ook bezoeken aan erotische dancefeesten, parenclubs en privéfeesten behoren tot mijn bagage. Het laat zich raden dat de voorraad verhalen over mijn avonturen vrijwel onuitputtelijk is en zelfs nog steeds wordt uitgebreid.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.