Ibiza swingers 2021
Swingers

Swingers feest in 2021 op Ibiza

Leestijd: < 1 minuut

Ibiza 2021

SANTA EULALIA DEL RÍO IBIZA, SPANJE

14 – 19 SEPTEMBER 2021 (5 NACHTEN)

Ontdek het heerlijk decadente Ibiza, een nieuwe, uitdagende SDC-vakantie dat luxe ontspanning combineert met het levendige en wereldberoemde nachtleven van het eiland. Tijdens vijf hedonistische nachten is het volop genieten van unieke lokale smaken en spectaculaire uitzichten, en dan praten we natuurlijk niet alleen over de prachtige Mediterrane zee!

Takeover

Tijdens onze exclusieve SDC-takeover van het vijf-sterren hotel ME kunnen jullie ervaren hoe geweldig het is jezelf te omringen met verleidelijke, gelijkgestemde internationale stellen in de lifestyle. In dit luxueuze, state-of-the-art hotel en de verleidelijke gasten is het heerlijk om grenzen te kunnen verleggen in erotische speelruimtes, de kleding-optionele zwembaden en jacuzzi’s. Op steenworp afstand van het hotel is een siësta houden onder de stralende Spaanse zon overal langs het adembenemende strand een verademing.

Entertainment

’s Avonds dompelen we je onder in party mode Ibiza stijl met chique entertainment voor onze ongeëvenaarde SDC-thema-avonden, uniek en bedoeld om de zintuigen de hele nacht lang te prikkelen. Herinneringen en vriendschappen die voor het opscheppen liggen in Santa Eulalia Del Río zullen daarna op zeker nog lang bijblijven!

Meer informatie over de reis, klik dan hier.

Natascha, onderdeel van een stel dat al enige jaartjes meeloopt in de wereld van swingers. Nadat ik voor een bekend tijdschrift een tijd onder een pseudoniem heb geschreven, werd het tijd om mijn hersenspinsels en ervaringen op een eigen website te delen met jullie op een eigen website. Ik heb een enorme ervaring opgedaan in de wereld van swingers, waar ik speciaal voor swingers georganiseerde cruises meemaakte. Maar ook bezoeken aan erotische dancefeesten, parenclubs en privéfeesten behoren tot mijn bagage. Het laat zich raden dat de voorraad verhalen over mijn avonturen vrijwel onuitputtelijk is en zelfs nog steeds wordt uitgebreid.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *