SDC lid worden

Hebben jullie samen het plan gevat actief gaan swingen en zoeken jullie nu een geschikte website voor het vinden van gelijkgestemden? In dit artikel bespreken we de beste dating website voor swingers. Op de website kunnen jullie eenvoudig partners vinden die open staan voor partnerruil, thuiscontacten, parenclubs of georganiseerde swinger- en wapfeesten of avonden.

SDC

SDC. De meest bekend, maar ook de allergrootste datingsite voor swingers die zich onderscheidt van alle anderen op alle vlakken. De duidelijke vormgeving alleen al. Binnen enkele minuten snap je de complete werking van de website als. Maar als je rondkijkt op de website zie je al snel dat Swingers Dating Community veel meer is dan alleen een platte datingsite om te swingen. Vanuit SDC worden er bijvoorbeeld jaarlijks diverse swingers parties en swingers reizen georganiseerd.

Mannen, vrouwen, stellen

De website biedt de mogelijkheid voor mannen, vrouwen en stellen om een profiel aan te maken. In dat profiel kunnen alle fysieke kenmerken worden opgegeven zoals lengte, gewicht, aanwezige tattoos, geschoren ja of nee en andere zaken die een ander wil weten voor hij of zij in contact treedt.
Wanneer het profiel een stel betreft dan kan voor beide partners afzonderlijk alles worden ingevuld.

Op SDC tref je mannen, vrouwen en stellen. Stellen zijn veruit in de meerderheid

Internationaal

Het fijne van SDC is is dat deze website zeer internationaal georiënteerd is maar zonder dat je daarvan hinder ondervindt.Wanneer je je dates wilt beperken tot je eigen land, dan geef je dat in je zoekstraal aan. Daarnaast kan je aangeven welke talen je spreekt.

Drukke videochat

SDC kent een zeer drukke videochat. Leden kunnen in deze chatbox gezellig kletsen over koetjes en kalfjes en over daten uiteraard. Maar naast dat kletsen biedt het systeem de mogelijkheid om de webcamera in te schakelen. En dan wordt het pas echt spannend kunnen we je beloven. De videochat voor Nederland en België is een zeer druk bezochte, vooral in de weekeinden en op feestdagen.

SDC apps

Vanzelfsprekend blijft het populaire SDC niet achter op het gebied van mobiele communicatie. De website voorziet zowel IOS als Android gebruikers in een app waarbinnen ook naar hartelust contact kan worden gezocht met andere swingers of alleenstaanden.

SDC app voor IOS

Gratis profiel

Een profiel aanmaken op SDC is gratis. Je kunt dan voor een periode van 7 dagen rond kijken op SDC om te zien of het wat voor jou is. Daarna worden er kosten in rekening gebracht. Als je een abonnement afsluit voor een langere periode worden de kosten in verhouding lager. Wel is het aan te bevelen om te starten met een maand in plaats van een langere periode.

Helpdesk

Als je eenmaal een profiel hebt aangemaakt dan begint het avontuur. Omdat er zoveel te beleven is op SDC, zal het best wel eens gebeuren dat je ergens even niet uitkomt, of dat je een bepaalde functie niet kunt vinden. En daar voorzien de makers in met hun Helpdesk, die in je eigen taal aanspreekbaar is via een berichtje. Zij geven je dan een zeer duidelijk antwoord op je vraag.

2 gedachten over “Swingers daten gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »