Seks op Es Cavallet

Nadat we geboekt hadden voor een vakantie op het feesteiland Ibiza, keken we op onze favoriete swingers website SDC om te zien of er mogelijkheden waren om stellen te ontmoeten. Nou en of die er waren.

Ibiza

De website biedt de mogelijk om te zien wie er nog meer op Ibiza zijn gedurende jouw verblijf, maar je kunt er ook een speeddate plaatsen voor die periode, of lid worden van de groep genaamd Ibiza. Daarin kan je in het forum deelnemen en spreken met gelijkgestemden. Vele wegen die naar Rome, of in dit geval naar Ibiza leiden dus.

Afspraak

We hadden al snel contact met een leuk stel dat in precies dezelfde periode op het eiland was als wij. Zij verbleven in een klein hotel aan de andere kant van het eiland bij de baai van San Antonio. Wijzelf sliepen in een suite van het Ushuaïa hotel. Vanuit ons hotel was het nog geen vijf minuten rijden naar Playa Es Cavallet.

Wij sliepen in een suite van het prachtige Ushuaïa hotel

Cavallet

Dit strand staat er om bekend dat veel bezoekers er volledig naakt gaan en dat stond ons wel aan. Reden om daar met het stel af te spreken. Direct bij de opgang van Cavellet kan je makkelijk parkeren en bij de opgang zit een strandtent die je passeert en dan sla je rechtsaf. Gaandeweg kwamen we al veel naakte mensen tegen en er heerste een ontspannen sfeertje op dit strand. En hoe verder je liep, des te rustiger werd het.

Chiringay

We hadden afgesproken om elkaar net voor Chiringay te ontmoeten. Chiringay is een klein, maar gezellig homo strandtentje en ook een ontmoetingsplaats voor homo’s, die elkaar dan meenemen naar de erachter gelegen duinen. Het stel dat we zouden ontmoeten hadden een grote blauwe parasol waaraan we ze zouden kunnen herkennen. Kleding was immers niet van toepassing.

Parasol

Toen we een grote blauwe parasol plat zagen liggen benaderden we die en keken we om het hoekje. We maakten meteen een verontschuldiging want er waren twee meiden een slanke gespierde man aan het pijpen. Dit was niet onze date, veronderstelden we. Maar de meiden stopten en één van de twee wist zowaar onze namen (die hadden we uiteraard in de chats vermeld). Nou, dat was een aangename verrassing. Het stel bleek in hun hotel een meisje te hebben leren kennen en die was met ze meegegaan naar het strand en van het ene kwam het ander.

Toen we om de hoek van de parasol keken waren we aangenaam verrast

Aansluiten

Nadat we ook onze parasol hadden uitgeklapt voor iets meer privacy en onze handdoeken hadden uitgerold, kon het plezier beginnen. We vielen gelukkig bij alle drie goed in de smaak en dat was geheel wederzijds. We hadden seks met zijn vijven tot aan zonsondergang. Daarna zijn we huiswaarts gekeerd en hebben we het feestje met zijn vieren – het uitgenodigde meisje was inmiddels terug naar huis – in onze suite nog een keertje over gedaan. We zijn nu goed bevriend met ze en zien elkaar nog regelmatig in Nederland en ook op Ibiza weer, dat is zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »