Seks met Chantal is altijd een feestje

Chantal naakt

Ik ontmoette mijn vrouw, Chantal, voor het eerst toen we twintig jaar geleden in dezelfde colleges kwamen op de universiteit. Ik voelde me meteen aangetrokken tot haar knappe uiterlijk en welgevormde figuur. Ze had een paar mooie tieten.

Ontmoeting

Wat andere jongens kenden haar destijds van hun eerdere school. Na onze eerste dag ontmoetten we elkaar allemaal in een pub vlakbij de universiteit. Daar vertelden de twee jongens me over haar. Ze zeiden dat Chantal ook op een feest was afgelopen zomer om te vieren dat ze van school ging. Het feest was bij iemand thuis wiens ouders waren weggegaan. Ze waren in de tuin en ze lagen aan elkaar te knuffelen.

Het feest was in een groot huis en de ouders waren op vakantie

Opengeritst

Ze had zijn korte broek opengeritst, zijn pik eruit gehaald en hem afgetrokken. Hij vingerde haar onder haar minirokje. Toen kwam zijn maat opdagen en Chantal begon hem te kussen terwijl ze nog steeds aan de lul van de eerste jongen trok. De tweede kerel maakte haar shirt los, streek haar beha over haar tieten en speelde ermee.

Swingersfeest

Ze gingen toen allemaal naar boven, naar een lege slaapkamer. Daar trok Chantal al haar kleren uit. Ze hadden zich uitgekleed, daarna zoog ze aan elk van hun lullen. Toen ze allemaal rechtop stonden en keihard waren, gaven ze haar elk een condoom en ze rolde ze op hun pikken.
Ze ging toen op het bed liggen en een voor een neukten ze haar. De tweede kerel neukte haar doggy style. Toen ze klaar waren, zagen ze dat ze een audiëntie hadden gehad van ongeveer vijf kerels en vijf meisjes.

Chantal ontkleedde zich en wist zelf al goed wat er ging gebeuren natuurlijk

Natascha

Handen en voeten

Chantal zat nog steeds op handen en voeten en tot een gejuich stopte een derde kerel die zijn stijve condoom had bedekt, het in haar kutje. Hij neukte haar gevolgd door nog drie kerels. Iedereen ging weg behalve de twee kerels en ze lagen naakt aan weerszijden van Chantal en speelden met haar terwijl ze daar net lag. Ze zuigen en beet op haar tepels, vingeren haar kutje en kontgaatje. Ze kreunde van verrukking. Na ongeveer een uur ze kleedden zich allemaal aan en vertrokken.

Naakt

Nog tien keer

Chantal ontmoette hen ongeveer tien keer voordat ze naar de universiteit ging en elke keer neukten ze haar bij een van de ouders thuis. Ze zeiden dat ze het heerlijk vond om tegelijkertijd een pik in haar kutje en een in haar kont te hebben. Ze vond het ook heerlijk om op haar tepels te kauwen en te zuigen.
Dit wetende, weerhield me er toch niet van haar mee uit te vragen. Ze zei dat ze in het weekend naar het feest van een vriend in het land ging en of met haar mee wilde gaan. Ik zei haar dat ik het zou doen.

Afgelegen

Zaterdagavond kwamen we aan op het feest, in een afgelegen huis omringd door landbouwgrond. We gingen naar binnen en ik merkte dat de meeste mensen al dronken waren en sommigen gedeeltelijk ontkleed zelfs. Chantal stelde me voor aan mensen en we begonnen te drinken. Naarmate de avond vorderde, waren de meeste mensen naakt en een paar hadden seks. Chantal begon haar kleren uit te trekken en zei dat ik met haar mee moest gaan.

Iedereen in het huis had al een gezellige slok drank op en sommigen waren naakt

Uitgekleed

Ik kleedde me uit en ze pakte mijn hand vast en legde die op haar kutje. Ze trok me naar me toe en we kusten elkaar. Ze pakte toen mijn pik vast en begon me te wrijven tot een erectie. We gingen toen naar buiten naar de tuin waar twee andere koppels aan het neuken waren. Chantal ging voor me op haar knieën zitten en zoog aan mijn stijve pik en likte mijn ballen.

Maagd

Op dat moment vertelde ik haar dat ik maagd was. Ze riep naar de andere stellen dat ik maagd was. Ze kwamen toen naar ons toe. De twee vrouwtjes voegden zich bij Chantal en ik. Chantal bleef aan mijn pik zuigen en de andere twee nodigden me uit om met hun tieten te spelen.
De twee kerels gingen het huis weer binnen. We bleven elkaar met zijn vieren kussen en elkaar voelen. Ik vingerde het poesje van Chantal en daarna het poesje van de andere twee. Zes tepels gelikt en gezogen.

Bijna

Ik zei tegen Chantal dat ik bijna zou komen. Ze knielde toen voor me, toen trok een van de meisjes mijn pik af, terwijl de andere mijn ballen masseerde. Ik kwam een ​​paar keer over Chantals gezicht en open mond. Ze likte haar lippen, slikte het sperma in haar mond en likte toen mijn nog steeds harde pik schoon van het zaad.
De twee meisjes gingen naar binnen. Chantal vertelde me dat ze een goede beurt nodig had en pakte mijn hand en we gingen naar een slaapkamer. De slaapkamer was al bezet met een triootje. Het meisje zat op handen en voeten en zoog aan een lul terwijl ze werd geneukt.
We voegden ons bij hen op het bed. Chantal knielde naast hen en begon de kerel die werd gezogen te kussen. Ze fluisterde toen in zijn oor en ging op het bed liggen. De kerel reikte naar het nachtkastje, pakte een condoom en deed dat om zijn lul.
Hij klom toen tussen Chantals benen en neukte haar. Ik knielde naast haar hoofd en ze pakte mijn half stijve lul en zoog me. Toen ik zag dat ze door een andere man werd geneukt, werd ik opgewonden. Hij kwam en trok zich uit haar terug.

Condoom

Ik pakte een condoom, deed het op mijn lul en nam zijn plaats in, fucking Chantal. Na tien minuten haar kutje te hebben geneukt, kwam Chantal twee keer met luide kreten van “neuk me harder, neuk mijn kut, neuk me”. Ik kwam weer en rolde van haar af. We lagen op bed te praten. We gingen vijf jaar uit voordat we gingen trouwen. In die vijf jaar gingen we naar veel swingersfeesten.

Twee uur

Ik heb Chantal bij vele gelegenheden gedurende meer dan twee uur zien neuken door een groep mannen op een feestje. Toen we ons eerste huis kochten, nodigden we al onze seksvrienden uit en hadden we een enorme orgie. We hebben mensen benaderd via verschillende websites. Chantal heeft talloze one night stands gehad zonder mij en veel trio’s bij ons thuis,

Vele mannen

ik, een andere man en Chantal of Chantal, een andere vrouw en ik. Veel mannen hebben de nacht doorgebracht met Ann in onze logeerkamer en zijn getrakteerd op een naakte Chantal die vervolgens ontbijt en een pijpbeurt serveert, of meer seks, vooral anaal, waar Chantal van houdt.

Rustiger aan

Toen we eenmaal kinderen hadden, moesten we het afzwakken en clubs bezoeken als we Chantals moeder konden laten babysitten. Onze kinderen hebben nu hun eigen partners en we hebben onze seksuele escapades hervat, aangezien Chantals verlangen naar seks in de loop der jaren niet is afgenomen. Ik leef in een droom zo lijkt het wel eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »