Liefdeskoppel

Swingers doen altijd hun stinkende best om goed ‘in de markt’ te liggen. Ze doen hun best er goed uit te zien en leggen de nadruk op hun goede eigenschappen in een online profiel. Wat maakt een swingersstel populair? Wij geven je de juiste tips.

Goed profiel

Een goed profiel op de gerenommeerde swingers website voorzien van een paar mooie foto’s. Stop vooral wat tijd in de foto’s, want dit is voor jullie toekomstige date het enige wat ze voorlopig van jullie kunnen zien. Vertel kort en bondig wat jullie voorkeur is, wat juist niet en wat jullie je voorstellen van een date. Maak de tekst niet te lang, de meeste geïnteresseerden haken af na zo’n 200 woorden maximaal.

Respecteer anderen

Wees altijd beleefd en respectvol naar anderen. Wijs geïnteresseerden waar jullie zelf geen interesse in hebben altijd netjes af. Reageer altijd op ieder verzoek. Mensen die reageren zijn wellicht beginners en zelf erg onzaker. Dan is het fijn als jullie ze met vol respect behandelen.

Aardig zijn is gratis

Wie goed doet, die goed ontmoet. Probeer voor zover mogelijk altijd om aardig te zijn tegen mensen die jullie benaderen. Ook al heb je total geen interesse om met iemand te zoenen of seks te hebben, dat betekent niet dat je onvriendelijk hoeft te zijn. Misschien is er wel een onderwerp dat jullie kinnen bespreken vanuit je werk, hobby of interesse.

Blijf aardig, ook bij een afwijzing

Veiligheid voorop

Veiligheid staat natuurlijk met stip bovenaan en dat dragen jullie ook uit. Alle swingers zullen het fijn vinden als jullie weten te melden dat alles uitsluitend veilig gebeurt en dat hygiëne bij jullie torenhoog in het vaandel staat.

Goede voorbereiding

Zorg dat jullie fris gewassen van huis gaan. In je date tas zitten tenminste toiletartikelen (tandpasta, tandenborstel, deodorant), condooms en wellicht wat leuke speeltjes en massageolie. Neem voor de zekerheid ook twee handdoeken mee zodat je de gastvrouw niet lastig hoeft te vallen op een fout moment.

Denk aan een presentje

Een lekkere fles wijn, een massagepakket, een leuke bos bloemen of iets dat een tikkeltje ondeugend is. Denk wat je zelf leuk zou vinden om te krijgen van een stel dat komt daten. Dat is andersom natuurlijk ook van toepassing. Vooral de vrouwen vinden het erg leuk om een presentje te krijgen als je binnenstapt.

Iedere vrouw is gek op een presentje. Verras haar bij binnenkomst

Aftercare

Laat achteraf weten hoe het was. Was de date niet super, dan hou je het bij een bedankje voor de gastvrijheid. Was de date erg leuk dan kan je wat uitgebreider bedanken, ze nog aan iets leuks van tijdens de date herinneren en wellicht al zinspelen op een vervolgdate. Maar laat altijd een berichtje achter na je date.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »