Pijpen

Pijpen is het likken en zuigen aan de penis. Veel mannen vinden het geweldig om gepijpt te worden. En veel vrouwen en mannen vinden het ook geweldig om zelf te pijpen. Maar hoe pak je dat aan?

Blowjob

Pijpen, oftewel een blowjob geven, is voor de meesten onder ons gelukkig een soort van trakteren. Slechts een enkeling heeft het er niet zo mee. Uiteraard zijn er de bekende zorgen zoals ‘Doe ik het goed? Doe ik het niet te hard/acht? Vindt die het wel fijn?’ Veel vragen die eigenlijk eenvoudig beantwoord kunnen worden.

Pijpen, de tips

Je hebt besloten om hem eens extra te verwennen. Als onderdeel van het voorspel, maar pijpen kan ook uitsluitend de daad zijn als je hem pijpt totdat hij klaarkomt. Maar wat is de beste techniek? Kortom, hoe moet je pijpen?

Comfortabel

Onhandig gedoe in onmogelijke posities bevorderen de pijpervaring absoluut niet.. Zorg er dus voor dat je allebei comfortabel zit hangt of ligt. Onder de douche is zo’n ding waarbij beiden het als comfortabel zullen ervaren, zeker met een warme straal. Bijkomend voordeel is dat alles ook lekker schoon en gewassen is onder de douche. Maar zitten op de bank terwijl je wordt gepijpt door de ander die er op de knietjes voor zit is ook een goede positie.

Van start

Na het vinden van een comfortabele positie kunnen we aan de slag met pijpen. Voor sommigen is het idee een pik je mond te nemen wellicht even wennen, dus als je er zo over denkt dan wrijf je er een beetje over en geeft je er af en toe een kusje op, of je likt er even aan voor je hem volledig in je mond neemt. Je zult merken dat diegene die gepijpt wordt dat zeker lekker zal vinden, maak je daar geen zorgen om.

Zorg er in elk geval voor dat

  • Er geen haar op staat
  • De pik fris gewassen is
  • Je beide comfortabel zit, staat of ligt
  • Je sperma niet ouder is dan drie dagen

Hoe pijp je het beste?

En dan, moet je alleen je lippen gebruiken? Wat voor een bewegingen maak je? Moet je de penis ver in je mond nemen? Zoveel vragen die eigenlijk alleen je partner goed voor je kan beantwoorden omdat elke persoon iets anders prettig vindt. Het beste zou je de ander gewoon kunnen vragen wat die fijn vindt, maar ik snap dat dat wat confronterend kan zijn. Wat je wel kan doen is wat experimenteren. Dus probeer afwisselend wat snellere en langzamere bewegingen uit, want ook deze variatie zal van de gepijpte persoon geen weerstand ondervinden. Speel af en toe wat met de eikel door je tong te gebruiken en neem het ene moment de penis wat dieper in je mond en dan juist weer wat minder diep. Diens reactie zal je precies verraden wat diegene fijn vindt en probeer die dingen dan weer uit te breiden.

Geen tanden

Probeer daarnaast elke vorm van contact tussen jouw tanden en de penis te vermijden. Wanneer je in een iets gevorderde stadium bent zou je hier wellicht ook wat mee kunnen experimenteren, maar over het algemeen gaan alle blowjob terror stories over een combinatie van de woorden: penis, tanden en bloed! Dat laten we aan de gevorderden. En jij bent dat nog niet, anders was je niet meer hier aan het lezen.

Voorkom als beginner het contact met je tanden tijdens het pijpen

Spannend pijpen

Mocht je het pijpen nog net iets spannender willen maken dan kan je nog wat extra dimensie toevoegen door tijdens het pijpen je handen te gebruiken om met zijn ballen te spelen. Gewoon lekker zijn ballen iets strelen of vastpakken (op knijpen staat vaak de doodstraf). Voor nog een stap verder zou je ook je lippen en tong kunnen gebruiken om zijn ballen te stimuleren. Lekker een bal in je mond nemen terwijl je aan zijn pik trekt en de bal met je tong zachtjes masseren. Plaag hem door kusjes te geven aan de binnenkant van zijn benen en langzaam omhoog te gaan en stop af en toe even om hem te plagen.

Pijpen is meer

Onthoud dat pijpen meer is dan alleen een penis in je mond stoppen en op en neer gaan. Veel mannen vinden het belangrijk dat als ze gepijpt worden, dat het ook goed en geil gebeurt. En als je het goed doet dan merk je dat vanzelf. Doe dan ook niks waar je niet achter staat of niet fijn vindt. En als je het wel leuk vindt, mag je dat de ander ook best laten weten. Dat vindt de ander ook vaak weer extra genieten, als jij er ook plezier aan hebt. En dat is uiteindelijk het aller belangrijkste: dat je er samen van geniet!

Sperma doorslikken

Moet je slikken? Nee. Niks hoor, bij seks geldt altijd de regel dat niets moet. Maar ik doe het graag. Ik geloof dat ik daar de bezitter van al dat zaad een plezier mee doe. En seks = plezier. Niemand hoeft zaad door te slikken. Maar ik doe dat wel. Sperma doorslikken is niet ongezond.
Sterker nog, ik zou het van harte willen aanbevelen. Je hebt immers toch die pik al uitgebreid in je mond gehad – waarom zou dat zaad dan ineens teveel zijn? Daarnaast ben ik oprecht benieuwd wat ik er anders mee zou moeten doen. Laat je hem in armoe over zijn eigen buik spuiten? Of spuug je het uit?

Pijpen moet niet

De belangrijkste vraag die jij jezelf moet stellen is: uitspugen of doorslikken? Die keuze ligt volledig bij jou, maar denk er goed over na en zorg dat je erop voorbereid bent. Als je besluit te slikken, denk dan aan alle bovenstaande punten. Wil je het toch liever niet? Hou dan een doos tissues bij de hand, zodat je het snel weer kan lozen. Wil je echt geen sperma in je mond? Vraag dan of je vriendje je wil waarschuwen en ergens anders op of in klaar wil komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »