Pijpen

Als je bij Google zoekt op “pijpen met een condoom” dan vind je vooral veel meiden die op zoek zijn naar antwoorden. Er zijn veel discussies en forums waar over dit onderwerp gesproken wordt.

Het nut

Allereerst moet je je natuurlijk afvragen met welk doel er een condoom gebruikt gaat worden. Het speeksel in je mond doodt al een hele reeks met bacteriën voor je, maar geslachtsziektes zijn en blijven een risico als je zonder condoom pijpt.

Geslachtsziektes

Wanneer je namelijk iemand pijpt zonder condoom of je laat je pijpen zonder condoom, dan loop je het risico om soa’s op te lopen: door onveilig/onbeschermd pijpen kun je je partner opzadelen met chlamydia. Chlamydia kan zich vestigen in de keel en op de penis. De kans op overdracht van deze soa is groot als je pijpt zonder condoom.

Jongeren zijn gemiddeld 17 jaar wanneer ze het voor het eerst orale seks hebben. Bij tweederde van de jongeren maakt orale seks vervolgens deel uit van het “standaardrepertoire”.

Natascha

Smaak

De smaak van een pik is voor de één lekker, voor de ander afschuwelijk. Ikzelf ben gek op de veelal zoete smaak van voorvocht. Maar de smaak van een condoom is meestal niet zo prettig. Zeker niet als het een condoom is met één of ander vaag glijmiddel erop. Het is dan net of je de binnenband van je fiets in je mond stopt.

Condoom met smaak

Er zijn condooms op de markt met een smaakje. Meestal is dat een mieren zoet smaakje zoals aardbeien en dat maakt het feestje niet fijner. Er zijn wel verschillende soorten glijmiddel op de markt waarin de keuze qua smaakjes een stuk groter is. Let er wel op dat je een glijmiddel kiest dat condoom bestendig is.

Gevoel

Voor het gevoel van de persoon die pijpt is een condoom niet veel anders dan zonder condoom pijpen. Wel moet gezegd worden dat als een condoom goed strak zit het allemaal een stuk gladder aanvoelt.
Als je gepijpt wordt met een condoom om dan moet er vanuit gaan dat dat vrijwel hetzelfde voelt als gepijpt worden zonder condoom. Oké, je zult er iets minder gevoel in hebben, maar als je gepijpt wordt door iemand met een beetje ervaring dan zal dat compenseren.

Met of zonder condoom pijpen of gepijpt worden, het voelt vrijwel identiek

Natascha

Slikken overbodig

Het grote voordeel van pijpen met een condoom is dat je niet hoeft te slikken als hij klaarkomt. Je kunt dan ook gewoon vrolijk door pijpen als hij komt en dat geeft dan toch net weer een beetje extra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »