Mile High club, zo wordt je lid

Vliegtuig


De Mile High club. Sommigen van jullie zullen al een vinkje achter hun naam hebben staan als het gaat om het lidmaatschap van deze bijzondere club. Anderen hebben er misschien wel stiekem eens over gedroomd.

Lange vluchten

Tijdens je lange vluchten is het je wellicht als eens opgevallen, stelletjes die wachten tot het donker is en stiekem naar het toilet sluipen of een dekentje op de rij naast je waaronder net iets te veel beweging aan de gang voor iemand die onrustig slaapt. En hoewel de Mile High club geen nieuw concept is, zijn er nog steeds een heleboel creatievelingen op zoek naar verschillende manieren om lid te worden van deze club.Enkele tips om lid te worden van de Mile High ClubEr zijn ook enkele voorwaarden aan verbonden:

– Minimum hoogte van 5280 ft (=een mijl of 1.609 meter)
– Er moet sprake zijn van ‘coïtus interruptus’
– Oorspronkelijk enkel als je je aan het stuur van het vliegtuig bevond, maar deze voorwaarde lijkt niet meer van toepassing

Mile High

’s nachts ben je in het voordeel

Nachtvluchten lijken wat in het voordeel omdat deze vluchten ingesteld zijn om passagiers te laten slapen: er zijn dekentjes en kussens en nadat het avondeten is geserveerd gaan de lichten uit. Zelfs een groot deel van de bemanning aan boord gaat slapen dus er is minder toezicht. Het is slechts afwachten tot jullie je kans kunnen pakken!

Dichtbij toilet

Als je dichterbij een toilet jullie stoelen kiest dan is de pakkans ook kleiner omdat je vrijwel geen mensen hoeft te storen voor jullie het toilet inglippen. Op lange afstandsvluchten zit het cabinepersoneel vaak samen helemaal achteraan. Denk dus even na waar je het minste aandacht trekt.
Zorg voor een korte pauze tussen het binnengaan van het toilet want als je direct samen gaat dan valt dat vrijwel zeker iemand op.

Vluggertje

De Mile High Club is eenvoudig voor wat betreft het lidmaatschap, dus zorg ervoor dat je het hebt gedaan, punt. Deze keer gaan jullie niet voor de standjes en vergeet je even het voorspel. Gewoon knallen. Reken niet op de beste neukpartij ooit, want zonder lawaai te maken in een veel te kleine ruimte met pogingen je niet overal tegen te stoten gaat geen feest worden.

Gevolgen

Het lidmaatschap van de Mile High Club is niet illegaal, maar er gelden natuurlijk wel bepaalde gedragsregels. Die schelen van land tot land een van luchtvaartmaatschappij tot luchtvaartmaatschappij. In sommige gevallen worden jullie streng toegesproken, maar er zijn ook landen waarbij een dergelijk geval uitmondt in een voorwaardelijke gevangenisstraf of hoge geldboetes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »