Orgie

Hoi, ik ben Mirna Fun en geloof me, ik had nooit gedacht dat ik blogs over seks zou gaan schrijven! En wat is dan de allerbeste manier om mezelf voor te stellen aan de blogwereld dan door mijn eerste orgie te beschrijven? 

Doorsnee

Mr Fun en ik zijn 100% gemiddeld. Een soort van voorbeeld doorsnee, alledaags yuppie stelletje. Ik ben een leraar en meneer zit in de zakenwereld. We hebben een Apple-computer en winkelen bij Albert Heijn. We zijn zes jaar getrouwd en al meer dan tien jaar samen. In die tijd waren we volledig monogaam. Als je het me 10 jaar geleden had gevraagd, zou ik zelfs zeggen dat ik een beetje conservatief was. 

Eind twintig

We zijn nu eind twintig en kwamen onlangs tot het besef dat we genieten van kinky dingen in de slaapkamer. En dan eigenlijk voornamelijk seks waarbij andere mensen betrokken zijn. We hadden onlangs een discussie over wat we allebei wilden (vrijwel alles behalve volledige omgang met anderen) en besloten een reis naar Moordrecht te maken.Zouden we gewoon naar binnen lopen en op zolder meteen in een stapel geoliede lichamen worden getrokken?

Zenuwachtig

Omdat we onervaren waren, waren we duidelijk behoorlijk zenuwachtig. Hoe zou het zijn? Zouden we gewoon naar binnen lopen en meteen in een stapel geoliede lichamen worden getrokken? Wat voor soort mensen zouden er zijn? Oud? Jong? Heet? Niet zo heet? Eng? Intimiderend? Griezelig? Wat dragen we? Wat brengen we mee? Hoe gaan we om met mensen? Kletsen over het weer? Direct voor de seks gaan? Zelfs met deze gedachten die door ons hoofd gingen, waren we nog steeds behoorlijk opgewonden om te zien waar de avond ons naartoe bracht. Wat hebben we te verliezen, toch? (behalve ongeveer € 150.-)

Neem een borreltje van te voren, maar niet meer dan dat. Zo ben je iets minder zenuwachtig.

Tip van ervaringsdeskundigen

Sexy jurk

We kleedden ons zoals we zouden gaan naar een “normale” club. Ik droeg een ietwat sexy halterjurk, hoge hakken, enz. We pakten een fles wodka op de heenweg, en we waren klaar! Na het warme welkom door de gastheer- en vrouw en het betalen van de entree, haalden we diep adem en liepen we door de deuren van onze allereerste seksclub.

Verrast

We waren aangenaam verrast. De mensen om ons heen waren van alle leeftijden, maar meestal onder de 40 en velen in de twintig of dertig. Sommigen waren meer gewaagd gekleed, sommigen leken precies op ons (of zelfs nerveuzer!). Natuurlijk waren er zwaar opgemaakte meiden met opgespoten lippen en nepborsten, ik bedoel, we waren in een dikke club vlakbij Rotterdam! Maar sommigen waren gewone meiden zoals ik. Niemand was vies of buitengewoon onaantrekkelijk, enkelen waren gewoon een beetje eng. Er waren duidelijk de meer openlijk seksuele mensen, maar er waren ook subtiele koppels. We hadden meteen meer vertrouwen.

Dansvloer

We liepen regelrecht naar de bar en dronken wat. We cirkelden een beetje rond de trendy flitsende dansvloer, keken zenuwachtig om ons heen en kregen toen de moed om een ​​beetje te dansen. We bleven meestal bij onszelf, maar hadden een geweldige tijd met dansen, drinken en de seksuele sfeer voelen.

Pluchen banken

Er zijn een paar slecht verlichte kamers met zachte pluchen banken bij deze club. Dit zijn de meer tamme kamers waarin mensen (meestal volledig gekleed) in verschillende posities rondgestrooid worden, vrijen, aanraken, enz. We hebben daar een tijdje gekoeld en meegedaan aan het plezier. Daarna gingen we naar de kleedkamer. We hadden geen idee wat er achter de deur van de kleedkamer zou kunnen liggen, maar we besloten meteen naar binnen te springen. We pakten een witte handdoek, kleedden ons uit en gooiden onze kleren in een kluisje.Je kon uit alle richtingen gekreun van plezier en klanken van slaan horen.

Alleen handdoek

Het gedeelte “alleen handdoek” bestaat uit een handvol privékamers en niet-zo-privékamers. Er zijn kinky apparaten om elkaar vast te binden, privékamers met bedden, kamers met ramen om naar te kijken, en dan is er de kamer met een groot bed als vloer vol naakte mensen. We besloten om rechtstreeks naar deze kamer te gaan. Waarom ga je niet meteen recht op je doel af?

Parenclub orgie
Orgie in een parenclub

Gekreun

We begonnen in de hoek, hadden wat plezier in ons eentje, keken en luisterden. De kamers zijn verre van geluiddicht. Je kon uit alle richtingen gekreun van plezier en klanken van slaan horen. Ik had nooit gedacht dat ik van dat soort dingen zou genieten, maar dat deed ik zeker. Na een tijdje, steeds meer opgewonden en in het moment, kwamen we een beetje dichter bij de actie en nestelden ons tussen een paar koppels.

Het duurde niet lang voordat ik mijn hand uitstak en onze eerste orgie begon!

We hadden meestal contact met een stel van midden dertig. Hij had wat tatoeages. Ze had neppe tieten. Het grootste deel van het spel was eerst tussen de meisjes. Naarmate de zaken warmer werden, deden we meer met elkaar. Onze jongens genoten van het kijken terwijl ze ons vingeren en aanraakten. Dit was mijn eerste ervaring met een ander meisje, maar ik vond het heel natuurlijk en genoot ervan.

Ander stel

Af en toe deed een ander stel mee, elkaar aanraken, zoenen en zo. Niemand is ooit griezelig, opdringerig of te fanatiek geworden. Als je lichaamstaal zou gebruiken om te laten zien dat je niet geïnteresseerd was in wat er gebeurde, zou de andere persoon dat respecteren. We hadden wat orale seks met verschillende mensen, maar meestal deden we wat stevig aaien en vingeren. Ik heb echt geen idee hoe lang we in de kamer waren. Waarschijnlijk een paar uur, maar het is echt moeilijk te zeggen. De tijd vliegt als je een orgie hebt! Ik was amper dronken, net genoeg om een ​​beetje ongeremd te zijn. De hele zaak was een adrenaline stoot. Bijna als een high.

Orgie aanrader

Ik raad deze club zeker aan als je nieuwsgierig bent naar swingen. Natuurlijk lijkt niet iedereen daar op Johnny Depp of Megan Fox, maar we waren nog steeds omringd door een aantal behoorlijk aantrekkelijke mensen. Ik hield van de dj en het dansen en wist dat ik tussen honderd gelijkgestemde mensen zat. De seksualiteit was voelbaar. Misschien waren het de tientallen flatscreens die porno speelden.

Dus ik zou moeten zeggen dat ik hier echt van hou! Het heeft een enorme vonk in ons seksleven toegevoegd, meer dan ik ooit had gedacht. Ik heb me gerealiseerd hoezeer ik me tot vrouwen aangetrokken voel en hoeveel ik er graag naar handel, om nog maar te zwijgen van de opwinding die meneer S. daarvan meebrengt. De hele ervaring was eigenlijk heel intiem voor ons. Hoe kan een enorme orgie intiem zijn, vraag je je af? Ik ben niet zeker. Terwijl het gebeurde, keek ik af en toe naar mijn man. We staarden elkaar aan, half met verbazing over wat we aan het doen waren en half met deze ongelooflijke seksualiteit die ik nooit eerder heb gevoeld. Ik bracht dit de volgende dag ter sprake en meneer Fun bevestigde dat hij hetzelfde voelde.

Swingers

We zijn nu weer thuis en kijken naar de swingers in onze stad. We hebben contact opgenomen met een paar stellen, een paar kennismakingsafspraakjes gehad en een aantal plannen gemaakt. Maar we hebben nog met niemand gezwommen. Ik kan gerust zeggen dat dit een onderdeel wordt van wat we nu doen.

Ik zou graag praten met mensen die een vergelijkbare eerste ervaring hadden of zelfs vragen beantwoorden als je net begint zoals wij. Voel je vrij om commentaar te geven en alles te vragen! Vanaf nu ben ik dus ook een echte ervaringsdeskundige.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »