Luisteren naar erotische verhalen

Podcast

Erotische podcasts poppen op dit moment als paddestoelen uit de grond. Geen wonder, want het oor wil ook wat. Ben je niet zo visueel ingesteld, maar is je fantasie wel prima op orde? Prikkel je zintuigen met deze spannende luisterverhalen.

Ook mannen

Volgens de cijfertjes blijkt dat de verhouding man/vrouw dat naar geile verhaaltjes luistert neerkomt op 70/30. Dus de vrouwen zijn veruit in de meerderheid. Veel vrouwen zijn dan ook niet zo visueel ingesteld zeggen ze, al is dat bij mij heel anders.

Trutjes

Sorry meiden, maar deze verhaaltjes vallen voor mij gewoon onder het verhaal doktersroman. Je laat je gewoon een romannetje voorlezen. En het zal best dat sommige vrouwen daar enorm opgewonden van worden. Maar aan mij is dit soort slap gedoe niet besteed.
Ik zie het publiek dat luistert naar dit soort verhaaltjes ook als trutjes die sowieso al helemaal niets gewend zijn op het gebied van seks.

Erotische podcast is voor volslanke huismoekes met een pittig kort kapsel

Zwoel verlangen

Op zwoel verlangen blijft het dan ook bij dit artikel. Geen ‘erotische podcast top 10’, of ‘waar kan ik de leukste erotische verhalen horen’. Ook geen verwijzingen naar websites die – zo hoorde je bij Dragons Den – meer dan zes euro per keer cashen als jij een suf verhaaltje download.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »