Kaarsvet en erotiek

Kaarsvet kan een aardige boost geven aan je seksleven. Het moet natuurlijk wel veilig en verantwoord gebeuren, maar dat het een bijzondere ervaring zal worden dat staat als een paal boven water.

Hoe je een fiery erotische sfeer creëert met kaarsvet

De zachte gloed van kaarsvet biedt een sensueel sfeertje dat perfect is om de liefde tussen jou en je partner te verhogen. Geef jullie privésfeer een vurige boost door kaarsen aan te steken en te genieten van de warmte en de geur.

Plaats ze overal

Zet kaarsen op strategische plekken in je huis en een paar extra bij het bed. Als je wilt, kun je wat afspraken maken om de situatie intiemer en sensueeler te maken. Laat je fantasie de vrije loop gaan. Je kunt kussens en dekens gebruiken om je slaapkamer of het bad te decoreren. Ook staat een zoete uitnodigende muziek goed bij het vuur van het kaarsvet.

Prikkel je zintuigen

Laat het kaarsvet zijn werk doen. De geur heeft een verwarmende invloed op je zintuigen. De warmte uit de kaarsen geeft rust en het lichaam ontspant. Jouw partner zal zeker geraakt zijn door de erotische sfeer die je hebt gecreëerd. Laat je leiden door je zintuigen en jullie liefde en geniet samen van de intense erotische sfeer die je hebt gecreëerd!

Kaars

De verrukkelijke sensuele gevoelens die kaarsvet kan veroorzaken

Het straalt warmte uit als je het kaarsvet aanraakt. Het is zacht en romig terwijl het door je vingers glijdt en een verrukkelijk sensueel gevoel geeft. Je wordt omringd door een fluweelachtige aanraking, die je huid overlaadt met een diep, rustgevend gevoel.

Als je je gezicht naar de kaarsenkegel brengt, word je gebombardeerd met de meest prachtige geur, die de heerlijke smaak van het kaarsvet versterkt. Het aroma verzacht je geest en brengt je tot rust.

Het trage, knisperende geluid van het kaarsvet dat op de kaarslont valt, geeft je een bijna zalig gevoel. Als je eindelijk achterover leunt en het kaarsvet voelde, zie je het warmte om je heen als een omhelzing. Je zintuigen worden stil van dit verrukkelijke gevoel dat je in een staat van pure vrede brengt.

Hoe je verschillende erotische spelletjes met kaarsvet kunt spelen

Erotisch kaarsvet-spelen is een leuke manier om de spanning in de slaapkamer te verhogen. Je kunt beginnen door de deelnemers erotische lichaamssieraden te laten maken met kaarsvet. Met kaarsvet kunnen deelnemers mooie patronen maken op hun lichaam, zoals vleugels, bloemen en zelfs hete en koude smaken. Vervolgens kunnen de deelnemers zelf tatoeages maken met kaarsvet en deze met elkaar uitwisselen. Als de deelnemers de beleving ervan lekker vinden, kunnen ze verdergaan met het spelen van erotische kaarsvetspelletjes.

Schrijven met kaarsvet

Zo kunnen de deelnemers samen erotische verhalen schrijven met kaarsvet. Elke deelnemer begint met één woord en vervolgens voegen ze allemaal samen meer woorden toe om een erotisch verhaal samen te stellen. Bij deze manier van spelen kan de fantasie de vrije loop door de vele verschillende mogelijkheden die worden gesuggereerd door de woorden die worden gebruikt.

Een andere manier om erotische spelletjes met kaarsvet te spelen is door erotische schilderijen te maken. De deelnemers kunnen afbeeldingen van elkaar maken en deze slaan op het lichaam van de andere persoon. Nadat de afbeeldingen of schilderijen op het lichaam zijn aangebracht, kunnen de deelnemers proberen de schilderijen met de mond of de tong te verwijderen. Dit levert uiteindelijk een geweldig erotisch spel op met sensuele bewegingen, kussen en likken.

Romantische avonden

Erotisch kaarsvet-spelen is een leuke en sensuele manier om de romantische avonden thuis nieuw leven in te blazen. Probeer allerlei verschillende spelletjes uit met kaarsvet om te ontdekken wat je het leukste en spannendste vindt!

Waar je op moet letten bij het verkennen van kaarsvet-gerelateerde seksuele activiteiten

Als je overweegt om kaarsvet-gerelateerde seksuele activiteiten uit te proberen, is het belangrijk dat je de juiste voorbereiding treft. Hier zijn een paar dingen waar je op moet letten:

 • Zorg ervoor dat je een goede, niet-inflammatoire kaars of was kiest. Kies een kaars die niet wordt gemaakt van essentiële oliën, die een brandbare stof kunnen bevatten.
 • Controleer de temperatuur van de kaars alvorens de kaars te gebruiken. Kaarsvet dat te heet is kan ernstige huidirritatie of brandwonden veroorzaken.
 • Om eventuele irritatie of schade te voorkomen, smeer je het gebied met glijmiddel.
 • Zorg ervoor dat je veilig en verantwoordelijk bent door het kaarsvet buiten de gevoelige genitaliën en slijmvliezen te houden.
 • Bij het toepassen van kaarsvet, blijf je op een afstand van het vuur totdat het is gedoofd.
 • Wees voorzichtig bij het gebruik van kaarsvet in de buurt van stoffen, zoals beddengoed of tapijten. Kaarsvet kan deze stoffen aantasten.

Geniet van je seksuele avontuur, maar pas op en blijf veilig!

Kaarsvet en erotiek

Kaarsvet-massage: tips voor een heerlijk erotische verkenning van je partner

1. Verwarm kaarsvet in een kleine kom en houd voortdurend in de gaten dat het vuur laag blijft.

 1. Begin met lichte, cirkelvormige bewegingen met de punt van je vingers om je partner te masseren met het warme kaarsvet.
 2. Breng je vingers naar verschillende drukpunten op het lichaam, zoals de nek, schouders, rug, armen, benen en voeten.
 3. Probeer verschillende technieken zoals kloppen, cirkelvormige bewegingen, afrollen en effleurage om de drukpunten te masseren en bewerk deze punten tot je partner volledig ontspannen is.
 4. Om het erotische verkenning te verhogen, kun je ook strelen en kussen. Laat je fantasiën los en geniet van de intimiteit.
 5. Wanneer je klaar bent met de massage, verwijder het resterende kaarsvet met een warme, vochtige doek. Geniet van het resultaat, want je partner zal zich relaxter en sensueler voelen!

Speciale kaarsen

Bij één van mijn favoriete winkels, Wapwinkel, verkopen ze hele bijzondere kaarsen die bij mij in de slaapkamer meer dan welkom zijn. Zo hebben ze bijvoorbeeld:

MASSAGE KAARS FRESH APPLETINI

JouJou Candle Fresh Appletini (100gr) 
De Jou Jou massage kaarsen maken de perfecte massage olie voor sensuele massages. De massage kaarsen hebben een perfect smeltpunt en smelten bij een temperatuur van 35 graden. Hierdoor zijn zij direct te gebruiken. Gemaakt van hoge kwaliteit cosmetische oliën en Shea butter voeden de massage kaarsen en hydrateren zij de huid.

JouJou massagekaars

Kopen met korting van Zwoelverlangen

Geweldig toch! Als je deze kaars wilt bestellen en bij het afrekenen de code NATASKAARS gebruikt dan krijg je 5% extra korting op de prijs. Deze aanbieding is geldig tot eind april 2023.

Bestel de JouJou Candle Fresh Appletini vandaag nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »