2 couples

Na een zoektocht heb je een stel gevonden dat je wilt ontmoeten voor een mogelijke sexy date, maar je weet niet zeker hoe je de eerste ontmoeting in het echte leven moet aanpakken. Geen nood, want de hulp is altijd daar als je het nodig hebt. Wij loodsen je alvast door je eerste swingersdate.

Waar afspreken?

Kies een plek die je leuk vindt. Veel discrete swingers gebruiken een restaurant of bar in een naburige – dus niet hun eigen – stad of dorp om de kans te verkleinen dat hun ‘normale vrienden’ , ook wel vanillevrienden genomen, hun swinger bestaan opmerken. Probeer een plek te kiezen die niet heel erg druk is. Daarmee voorkom je dat anderen meeluisteren met jullie spannende gesprekken en je voorkomt misverstanden omdat je iets niet verstaat.
Kindvriendelijke plekken zijn uit den boze. Gillende kinderen die rondom je tafel rennen zijn op een eerste date zeer ongewenst immers. Hotellobby bars zijn een goede optie en bieden de mogelijkheid om een ​​hotelkamer te nemen als je date goed gaat. Je kunt ook een tearoom kiezen, omdat ze meestal niet druk zijn na de ochtendspits en je bent niet gedoemd tot een lange zit als de verwachte klik er niet is.

Parenclub

Een andere goede opti om elkaar voor het eerst te ontmoeten is natuurlijk in een parenclub. Daar heb je in elk geval de garantie dat het toch een leuke nacht wordt, ook als je dat niet komt opdagen. En dat laatste gebeurt nogal eens omdat veel swingers op het laatste moment toch afhaken omdat ze te nerveus zijn. En als er dan echt helemaal geen stel is in de parenclub waarmee je plezier kunt beleven, dan heb je altijd elkaar nog toch!

Wat trek je aan

Dit hangt natuurlijk af van waar je afspreekt en wat je van plan bent op je eerste swingersdate. Als je gaat bowlen dan kunnen jeans en poloshirts een goede optie zijn. Als je een drankje gaat drinken in een bar, dan kan een sexy cocktailjurk voor haar en kaki’s met overhemd voor hem een ​​goede optie zijn. Als je elkaar ontmoet in een parenclub dan ga je voor de meest uitdagende lingerie die er bestaat. 
Swingers vinden het vaak leuk om zich wat sexyer te kleden – zoals wat extra decolleté en een goed passende spijkerbroek om te pronken met de buit. Zoek uit waarin jij je op je gemak voelt, zodat je je zelfverzekerd kunt voelen en de beste eerste indruk kunt maken. 

Lingerie in een bar in de stad is not done, maar een spijkerbroek in een parenclub ook niet. Maak een goede keuze

kledingtip

Hoe elkaar te begroeten?

Ongetwijfeld is er tijdens de aanloop naar je date al wat spanning opgebouwd en als jullie elkaar niet aantrekkelijk zouden vinden dan was het nooit tot een echte swingersdate gekomen. Zoenen is dus toegestaan op je eerste date. Verdeel je meteen je aandacht over de man en de vrouw en vergeet niet om complimentjes te maken. Ook zij hebben immers hun best gedaan om er op hun best uit te zien.
Let er op om niet te handtastelijk te zijn, zeker niet in een omgeving waar dit niet gebruikelijk is want je zult al snel op afkerende blikken getrakteerd worden. 
Onthou bovendien dat swingen meer een teamgebeurtenis is, dus betrek ze allebei. Het is geen competitie. Je wilt beiden respecteren en volwassen genoeg zijn om tijdens sexy tijd vertrouwd te worden.

Swingersdate top 5

Dit zijn de belangrijkste punten voor op jullie eerste swingersdate:

  1. Spreek altijd af op neutraal terrein
  2. Verzorg jezelf tot in de puntjes
  3. Respecteer het andere stel
  4. Vermijd haantjes gedrag
  5. Spreek een geheime code af met elkaar

Waar over te praten?

Meestal is het beter om op te warmen met een paar eenvoudige onderwerpen voordat je op iets te hardcore ingaat. Als je nieuw bent met swingen, dan kan je flirtvaardigheid een beetje roestig zijn. Maak je geen zorgen, je bent een natuurtalent en je flirtvermogen zal snel terugkeren. Het andere stel is waarschijnlijk zenuwachtiger dan jullie, dus jullie kunnen allemaal ontspannen en samen genieten van een drankje. Begin met praten over sport, het weer, reizen en andere small talk-onderwerpen. Breng geen politiek, geloof, geld of andere risicovolle onderwerpen ter sprake. Als ze het per ongeluk ter sprake brengen, leid het gesprek dan weg en terug naar veilige onderwerpen. Aangezien veel swingers discreet en privé willen zijn, is het ook een goed idee om weg te blijven van zeer persoonlijke onderwerpen zoals waar ze werken, wat hun functie is, de scholen waar hun kinderen naar toe gaan, enz. Als het gesprek goed verloopt, overweeg ze dan te vragen waar ze elkaar ontmoet hebben en of ze al langer in de swingerswereld zitten. Swingen ze al langer dan zijn onderwerpen als ervaring of over parenclubs waar ze graag komen een mogelijkheid. Let op wat ze wel en niet zeggen. Als ze andere swingers bij naam beginnen te noemen, wees dan gewaarschuwd dat ze je waarschijnlijk bij naam zullen noemen als ze andere mensen ontmoeten. 

Geheime tips

Jij en je partner moeten een geheim woord of signaal kiezen, zodat je in het geheim kunt communiceren. Vermijd complete geheimtaal en smoezen, maar zorg er wel voor dat je beiden van elkaar weet of het goed gaat of juist helemaal niet. En in een onvoorziene situatie kan je altijd naar het toilet gaan om je partner een Whatsapp te sturen.

de tekst gaat verder onder de foto

Hoe ontsnap je uit een ramp?

Als er iets mis is, zoals wanneer blijkt dat de foto’s die ze hadden gestuurd 10 jaar oud blijken te zijn, het stel uit hun mond ruikt of andere nachtmerries, wees dan eerlijk. Vertel meteen dat je geen klik voelt en niet verder wenst te gaan. Zo geef je geen valse hoop en verdoe je jullie tijd ook niet. Bij swingers duurt eerlijk het langst. En als jullie beslissing niet wordt gerespecteerd, dan is het andere stel de swingerswereld niet waard. Jij bent hun niets verschuldigd, dus lijkt het misschien even lastig om eerlijk te zijn, maar dat is in je eigen voordeel en bovendien van korte duur.

Wanneer kan het spannend worden?

Gelukkig gaan swingers eerste dates vaak vlot en loopt alles vanzelf als het er een beetje ontspannen aan toe gaat. Als alles goed gaat en jij en je partner het secret go-signaal geven, moet je beslissen of je die avond seks wilt, of dat je wilt wachten tot op de tweede date. Sommige swingers onthouden zich altijd van seks op de eerste date en voor andere stellen hangt het af van de situatie. We gaan ervan uit dat jullie seks willen. Eerst zul je met het stel waarmee je hebt afgesproken moeten afstemmen of a) ze een sexy klik voelen en b) ze die avond seks willen. De mannen kunnen wachten tot de dames het toilet gebruiken om hierover te praten of de dames kunnen privé in het toilet chatten. Je kunt de opening naar seks ook gewoon aan tafel doen. Je kunt ze vragen of ze een slaapmutsje bij jou thuis willen of dat ze misschien geïnteresseerd zijn in het vinden van een plek waar je kunt spelen met een paar seksdobbelstenen of een ander seksspel. Ja, het is eng en ze zeggen misschien nee of ze zeggen misschien ja en je hebt super hete seks. Wees respectvol en niet opdringerig. 

Waar ga je seks hebben?

Je kunt ze meenemen naar jullie huis, naar een parenclub gaan of een hotelkamer pakken. Er zijn veel apps die goede kortingen geven op lastminute-hotels. Hotels zijn dol op swingers omdat ze voor hen zeer winstgevend zijn en ze geen risico lopen op overlast, in tegenstelling tot dronken studenten die willen feesten. Als je een hotelkamer neemt, is het beleefd om de kosten te delen. 
Nu is het handig als je bent voorbereid en je een swingerstas in je auto hebt liggen. Sommige mensen voelen zich minder ongemakkelijk bij het inchecken in een hotel als ze bagage bij zich hebben, dus dat is ook nog een voordeel. In de tas stop je condooms, je leukste seksspeeltjes, wat extra lingerie en glijmiddel. Vergeet niet om met hen te praten over regels en grenzen. Hopelijk heb je al gepraat en is het allemaal duidelijk. Als iets onduidelijk is, neem dan niets aan voor normaal en vraag het eerst. Duidelijk gecommuniceerde toestemming is erg sexy.

Tot slot

Je eerste date. Onthou een paar belangrijke zaken: wees eerlijk, toon respect, maak duidelijke afspraken en geniet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »