Mensen foto gemaakt door jcomp - nl.freepik.com

Happy couple having complicated affair and love triangle in bedroom

Voor velen van ons zijn trio’s zaken die alleen in (seks)films voorkomen. Maar toch hoef je het niet permanent te verbannen naar het rijk van de fantasie. Met een beetje voorbedachtheid en planning kun je van een drievoudige afspraak een zeer sexy realiteit maken. Lees verder als je wilt weten hoe.

Derde partner

Als je deel uitmaakt van een stel, moet je verstandig je derde partner kiezen (het is ingewikkelder dan alleen ex-geliefden of beste vrienden vermijden). Seksuologen raden je om een ​​single persoon in je grotere vriendengroep te zoeken met wie je niet al te close bent, maar waarvan je wel denkt dat die open zou staan ​​voor een triootje. Met een vreemde is er geen langdurige gehechtheid, maar je loopt wel een groter risico niet aangetrokken te worden tot de persoon, en er zijn voor de hand liggende potentiële veiligheidsrisico’s, zoals SOA’s.

Datingsites

Als je een alleenstaande vrouw bent, stel ik datingsites voor, zoals SDC, waar veel stellen op zoek zijn naar een trio. Hetzelfde geldt voor Chatgirl – al dien ik je uit ervaring te waarschuwen voor de vreemde vogels die je er zult treffen – , dus je zult FaceTime moeten gebruiken of, beter nog, ze eerst persoonlijk ontmoeten op een openbare plek. Een andere optie is om naar je plaatselijke seksspeeltjeswinkel te gaan en daar met iemand te praten. Je kunt de eigenaar of het personeel vragen wat er in de gemeenschap speelt en je zult er waarschijnlijk ook flyers voor feesten of clubs vinden.

Jullie bepalen

Houd er rekening mee dat of het nu twee vrouwen en een man of twee mannen en een vrouw is, geheel aan jou als individu of als stel wordt bepaald, hoewel vrouw-vrouw-man vaker voorkomt omdat jongens de neiging hebben minder ruimdenkend te zijn over het opnemen van een andere man. Dat gezegd hebbende, een vrouw mag nooit toegeven alleen omdat haar partner zijn voorkeur pusht. “Het mag nooit een tegenprestatie zijn”. ‘Je moet het echt helemaal zelf willen en er voor de volle 100% achter staand.’

Trio-scène

Je zult waarschijnlijk eerst de gevoelens van beiden willen testen door te verwijzen naar een trio-scène uit een film of door een bekend stel ter sprake te brengen dat openbaar is met hun biseksualiteit of open relatiestatus. Vervolgens kun je de persoon terloops vragen of ze ooit een trio hebben gehad of ooit zouden willen deelnemen.

Je kunt een trio precies naspelen zoals je het ziet in een pornofilm

Natascha

Vragen staat vrij

Als dat goed gaat, kunt u overwegen om een ​​directere vraag te stellen. “Houd het licht en houd het leuk”, zeg ik je. Een simpele: “Hé, mijn partner en ik vinden je leuk en je bent cool. We willen een trio hebben, en we denken dat je een leuke tijd met je zouden kunnen beleven. Is dat iets waar je voor open zou staan?” zou de truc moeten doen. 

Als je de persoon kent, maak dan duidelijk dat je niet wilt dat de vriendschap verandert. Als het een vreemde is of iemand met wie je online contact hebt gehad, neem dan eerst even de tijd om elkaar te leren kennen. Neem echt eventjes de tijd om te zien of je je tot de persoon aangetrokken voelt en hem / haar kunt vertrouwen. Maar maak je niet al te veel zorgen over het stellen van de grote vraag. De persoon aan de ontvangende kant zal hoe dan ook gevleid worden.

Maak regels

Stellen moeten, zonder uitzondering, ver van tevoren over de regels van betrokkenheid beginnen. Misschien wil je bijvoorbeeld penetratie, orale seks, kussen of logeerpartijtjes schrappen. Denk niet meteen dat het verbannen van een bepaalde activiteit je trio minder leuk zal maken. Het kan heel spannend zijn om een ​​trio te hebben zonder penetratie bijvoorbeeld”.

Veilig woord

Als je een relatie hebt, willen jij en je partner misschien ook een veilig woord of een veilige zin aanwijzen die je kunt gebruiken voor het geval de zaken van de afspraken afwijken in het heetst van de strijd. “Ik wil even wat water drinken” of “Ik heb dorst” zijn beide goede opties. Je moet de derde persoon ook vertellen dat hij of zij iets moet zeggen als hij of zij zich ooit ongemakkelijk voelt. Zo voorkom je van tevoren al problemen of ongemakkelijke situaties waarvan je achteraf wellicht spijt kunt hebben.

Condooms

Je moet er zeker van zijn dat je meer condooms bij de hand hebt dan normaal. Als de man beide vrouwen penetreert, zal hij het condoom elke keer dat hij heen en weer gaat tussen beide partners moeten afdoen, anders stelt hij de vrouwen bloot aan elkaars lichaamsvloeistoffen die bacteriën en infecties kunnen bevatten. en virussen. Glijmiddel, seksspeeltjes en speelgoedreinigingsdoekjes moeten ook op het nachtkastje liggen voor extra gevoel en nattigheid. En speelgoed moet tussen partners worden afgeveegd om te voorkomen dat ziektekiemen worden verspreid.
Er zijn speciale toycleaners verkrijgbaar, gebruik die ook.

Gouden trio regels

  • Kies de derde persoon altijd met je partner
  • Zorg dat er extra condooms klaar liggen
  • Spreek een veilig woord af met alle drie
  • Verdeel je aandacht gelijkmatig

Natuurlijk


De trio zelf moet redelijk biologisch en natuurlijk zijn. Beweeg, tik en manoeuvreer zoals u maar wilt. Neem de leiding of laat je leiden – wat natuurlijk aanvoelt.

Wat betreft goede standjes om te proberen: laat de man op zijn rug liggen en geniet van orale seks van de ene vrouw, terwijl de andere vrouw op zijn gezicht gaat zitten zodat hij orale seks kan geven. Of laat een vrouw op haar rug liggen terwijl de andere vrouw op haar ligt. Dan kan de man de vrouw op z’n hondjes betreden terwijl de vrouwen elkaar aanraken. Er zijn zoveel plaatsen om onze handen, onze geslachtsdelen, onze mond te plaatsen. “Als je een vrije hand of tong hebt, ga dan gewoon naar binnen.”

Tijdens een trio zijn er wel 40 meer mogelijkheden qua seks als wanneer je samen seks hebt

Natascha

Langer

Trio’s hebben de neiging om langer te duren dan reguliere seks samen, dus heb je meer dan voldoende tijd om van alles te experimenteren. Neem gerust de leiding met je handen en leid je partners naar posities die je wilt proberen. Of let op eventuele subtiele veranderingen in de lichaamstaal, ademhalingspatronen en seksuele signalen van je partner(s). Gebruik vervolgens bewegingen om ze te begeleiden zoals je wilt, geen woorden.

Als het ooit lijkt alsof een persoon te veel met rust is gelaten of wordt buiten gesloten, reik dan naar voren en begin met die persoon te spelen. Dit zal hen helpen weer in actie te komen.

Knuffelen

Bepaal ruim van tevoren wat je wilt doen na jullie trio en laat de andere twee of de derde persoon dit ook weten. Misschien wil je meteen afscheid nemen, even rondhangen of samen onder de dekens knuffelen. Zorg er wel voor dat je communiceert of er al dan niet een logeerpartij in de planning staat, zodat niemand verrast wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »