Kinky

Ik heb mezelf een beetje in de problemen gebracht lieve lezers. Dit is de korte versie van wat er is gebeurd. Ik had gesproken met een man uit ons dorp die wilde dat ik met hem en zijn vriendin een trio zou doen.
Ik heb hem twee keer ontmoet in een plaatselijke kroeg waar hij me naaktfoto’s van zijn vriendin liet zien (geen gezicht).

Geblinddoekt

Het stel was in de dertig. Hij lijkt een aardige vent en is zeker geen lelijke gast en zij was slank en fit met een prachtig lichaam. Ze wilde geblinddoekt worden zodat ze helemaal niet wist wie er met haar aan het spelen was en hij wilde dat ik ook een tijdje geblinddoekt zou zijn.

Afgesproken

Dus… na een beetje regelen kwam ik aan bij hun flat… Ik kletste een tijdje met Steve voordat hij me blinddoekte en me naar de slaapkamer leidde waar ik me uitkleedde en op het bed ging liggen naast zijn vriendin waar we hallo zeiden en ik kuste haar…
Steve en ik kusten haar overal en ik likte haar vers geschoren kutje mmmm.. een genot.

Neuken

Toen zei Steve dat hij wilde dat ik haar neukte … dus ik ging bovenop haar zitten en ging bij haar naar binnen … terwijl Steve haar zover kreeg om hem te zuigen … ze voelde zich geweldig … ze kreunde en kreunde terwijl ik haar langzaam en diep neukte. Na een korte tijd deed Steve mijn blinddoek af terwijl mijn pik nog diep in haar zat….

Het probleem diende zich aan toen de blinddoek af ging

Eric

Probleem

Daar openbaarde zich meteen het probleem.. Ik was geschokt om te zien dat het meisje was. Jane … die 2 maanden eerder voor mij was komen werken! En dat terwijl mijn pik diep in haar zat. Ik liet het Steve niet merken dat ik het wist en zij was nog steeds geblinddoekt (zoals afgesproken) dus ik ging door en spoot haar kutje helemaal vol.
Ik kuste haar hartstochtelijk en kort daarna was het tijd om te gaan.. ging terug naar de lounge met Steve “hoe was het” zei hij.. het enige wat ik kon antwoorden was geweldig… “goed man, ik weet zeker dat ze meer van je wil” Ik ging weg met een gemengd gevoel van schuld en plezier.

Op het werk

Maandag op het werk aankomen was een raar gevoel.. Ik had een van mijn assistenten geneukt en zij wist het niet! Ik zei hallo tegen Jane, meestal maandag een praatje over weekend.. waar ze zei dat ze een heerlijk weekend had. Steve heeft contact gehad om te zeggen dat ze nog een trio willen hebben, maar geen blinddoeken … wat moet ik nu doen? Het was een geweldige ervaring, maar zal het mijn werkrelatie verpesten of verbeteren? Ik ben bijna te bang om het uit te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »