stelletje
Swingers,  Verhalen

Een veel gemaakte swingersfout

Leestijd: 2 minuten

Natalie en haar vriend Frank zijn vrienden van me. Ze hebben weleens seks met andere stellen. Die ontmoetten ze meestal via een website voor swingers.

Niet goed

Maar het avontuur kent soms ook een schaduwkant. En dat is ernstig als het vrienden betreft. Bij vreemden kom je er wel weer overheen, maar als het swingen je goede vrienden kost, dan hakt dat er jarenlang in.

Omgang

Natalie en Frank gingen goed om met een ander stel, André en Petra. André is een collega van Frank en de vier kennen elkaar al meer dan 10 jaar. Ze gingen regelmatig uit eten met zijn vieren, of pakten een festival. Frank en André gingen één keer per jaar naar de Formule 1 in Italië.

Geen spanning

Tijdens de vele momenten dat de vier elkaar zagen was er eigenlijk nooit merkbare erotische spanning. Al was het wel duidelijk dat Frank in de smaak viel bij Petra. Maar verder dan een prikkelend grapje of een aai over de bol kwam het eigenlijk nooit.

Vakantie in Alicante

Tot de zomer van 2019 kwam. De vier hadden een villa gehuurd aan de kust in de buurt van het Spaanse Alicante. Zo’n villa met zwembad en van alle gemakken voorzien. Omdat Frank een zakenrelatie wilde bezoeken in de buurt van Barcelona en omdat ze geen haast hadden, werd er besloten om de nieuwe auto van hem eens lekker te testen. De reis werd aangevangen met de auto.

Alles kan mee

In de voorpret werden er grapjes gemaakt dat bikini’s verboden waren en dat er voldoende batterijen mee moesten naar Spanje, de standaard grapjes. Of er ook bijbedoelingen waren wist niemand.
Frank en André hadden bekokstoofd dat ze in plaats van wijn ook wel eens GHB wilden proberen. En de vakantie zou een mooie gelegenheid bieden om dit in alle rust te proberen.

Weekend

Na bijna een week lekker ontspannen in het huis vakantie te hebben gevierd, werd er door de mannen op vrijdagavond besloten om het GHB idee voor te stellen. En hoewel voornamelijk Petra er in eerste instantie op tegen was, werd er toch ingestemd door alle vier.

Eerst niets

In eerste instantie bleek de dosis te laag. Zeer voorzichtig was er maar een klein beetje genomen. Maar nadat er een beetje was bij gepakt, voelde iedereen echt wel iets van de GHB. En dat had al snel tot gevolg dat Petra en Frank met een grote plons naakt in het zwembad terecht kwamen.
En hoewel er nog wel wat vragende blikken op en neer gingen tussen de vier, liep het binnen de kortste keren uit de hand.
Er werd flink genoten van elkaars lichaam, en het feestje ging door totdat de zon het zwembad weer zachtjes in het daglicht plaatste.

Petra verdrietig

De ontnuchtering bij Petra was echter dusdanig groot, dat het eindigde in ontroostbare huilpartijen. Er werd gepraat en gepraat, maar uiteindelijk resulteerde het erin dat Petra en André niet meer mee terug reden maar het vliegtuig vanaf Alicante naar Amsterdam pakten. Einde vriendschap. Ze hebben elkaar nu al bijna een jaar niet meer gesproken.

Natascha, onderdeel van een stel dat al enige jaartjes meeloopt in de wereld van swingers. Nadat ik voor een bekend tijdschrift een tijd onder een pseudoniem heb geschreven, werd het tijd om mijn hersenspinsels en ervaringen op een eigen website te delen met jullie op een eigen website. Ik heb een enorme ervaring opgedaan in de wereld van swingers, waar ik speciaal voor swingers georganiseerde cruises meemaakte. Maar ook bezoeken aan erotische dancefeesten, parenclubs en privéfeesten behoren tot mijn bagage. Het laat zich raden dat de voorraad verhalen over mijn avonturen vrijwel onuitputtelijk is en zelfs nog steeds wordt uitgebreid.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.