De virtuele date werd wel erg spannend

Virtueel

Het was een normale dag voor Lizzy, of in ieder geval zo normaal als je kon verwachten in deze bizarre pandemie-tijden. Ze had net een lekker bad genomen en had net haar lunch op. Ze was op zoek naar iets om haar dag wat meer op te vrolijken en dat was precies wat ze vond. Een virtuele en zeer ondeugende date.

Veel plezier

Lizzy had een paar maanden geleden voor het eerst een virtuele date gehad en was verrast door hoe veel plezier het haar had gegeven. Ze was al een tijdje single en vond het idee om iemand anders te ontmoeten, zonder de druk van een sociale situatie, erg bevrijdend.
Lizzy besloot de avond af te trappen met een spelletje dat ze had gevonden op een website.

The Dating Game

Het heette ‘The Dating Game’ en het was een leuk spel om te spelen met iemand die je net had ontmoet. Het doel was om elkaar vragen te stellen en te zien wie de meeste informatie over de ander wist. Lizzy was geïntrigeerd door de vragen en kon niet wachten om de avond te beginnen.
Ze liet de vragen op haar scherm verschijnen en ging direct aan de slag. Ze vroeg haar date allerlei vragen over zijn leven, interesses en achtergrond. Hoewel sommige antwoorden wat verlegen waren, was Lizzy onder de indruk van hoe veel informatie ze al had verzameld over haar date.

Spannender

Toen haar date het spel had gewonnen, besloten ze dat het tijd was om het wat spannender te maken. Lizzy stond op en begon de kamer te verkennen. Al gauw kwam ze bij een kast met allerlei interessante spullen. Ze pakte een stel kaarten en vroeg haar date of hij mee wilde spelen. Het spel was ondeugend en uitdagend.
Ze gaven elkaar opdrachten als ‘neem een slokje van je drankje’ en ‘doe iets grappigs waar je om moet lachen’. Ze speelden het spel tot in de kleine uurtjes en lachten de hele tijd. Toen het spel ten einde was, besloot Lizzy dat het tijd was om het wat intiemer te maken.

Als in een droom

Ze begon haar date te kussen en voelde hoe zijn armen zich om haar heen sloten. Het was een magisch moment en Lizzy voelde zich alsof ze in een droom was beland. Na een paar minuten gingen ze weer verder met het spel. Ze bedachten allerlei grappige opdrachten zoals ‘ontdek de spanning van een virtuele knuffel’ en ‘schrijf elkaar een liefdesbrief’. Ze lachten en genoten van elkaars gezelschap.

Opnieuw afspreken

Uiteindelijk besloten ze dat het tijd was om af te sluiten. Ze was zo blij met de ondeugende date dat ze haar date vroeg of hij weer wilde afspreken. Natuurlijk zei hij ja. Nu, maanden later, zijn Lizzy en haar date nog steeds samen. Ze hebben vele interessante avonturen gehad en doen geregeld virtuele dates. Lizzy is dolblij dat ze op deze manier samen kan zijn met haar date, zonder de druk en verwachtingen van een echte date.

1 gedachte over “De virtuele date werd wel erg spannend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »