De top tien seksfantasieën van vrouwen

vrouw vrouw

Vrouwen zijn van het dromen en fantaseren, terwijl mannen meer van de daad bij het woord voegen zijn. We duiken in de meest voorkomende saksfantasieën van vrouwen en kwamen tot bijzondere ontdekkingen.

Top 10 fantasieën

Vanuit de meest gegeven antwoorden stelden we een top tien samen. Sommige fantasieën zullen je echt doen verrassen, terwijl andere juist erg voor de hand liggen. Of alle gevraagde vrouwen ook echt de waarheid spraken zullen we helaas nooit zeker weten.

Van domineren tot strippen

 1. Seks met een beroemde man.
  Met stip staat deze fantasie op nummer 1. Vrijwel alle gevraagde vrouwen hadden dit bovenaan hun lijstje staan, sommige noemden zelfs al namen…
 2. Bondage
  Deze had je niet op de tweede plek verwacht, dat weten wij zeker. Wij ook niet namelijk. Toch willen de vrouwen die we het vroegen zich graag een keer laten vastbinden. Dan kan jij nu vast bedenken wat je allemaal met ze gaat doen…
 3. Trio met een man of vrouw
  Of het nu met een man of een vrouw is, daarin hoorden we amper verschil, maar de fantasie om een goeie trio te beleven staat toch mooi op de derde plek. En een trio met een extra vrouw erbij heeft toch ietsje meer voorkeur dan met een extra man.
 4. Seks met een volslagen vreemde
  Seks met een chauffeur op het toilet van een parkeerplaats langs de snelweg, in de paskamer van het grote warenhuis, of op het toilet van het gemeentehuis met een vreemde. De dames lusten er wel pap van zo lijkt het.
 5. Een orgie
  Meedoen aan een geile orgie op een feest met mooie mensen of met meerdere stellen allemaal in een hotelkamer. Overal handen, vingers en betast worden. Dat staat op veel verlanglijstjes.
 6. Een rol in een pornofilm
  Let wel: deze fantasie willen vrouwen voornamelijk ten uitvoer brengen met hun eigen partner. Dus schaf een goeie videocamera aan, roep een vriend voor de belichting en knallen maar!
 7. Blinddoek
  Een hele eenvoudige en niet op de eerste plek, maar deze fantasie staat wel op ieder lijstje. Geblinddoekt zijn en je van alles en nog wat laten overkomen. Dat wil iedere vrouw wel eens een keertje meemaken.
 8. Seks op gekke plekken
  In het bos, in het vliegtuig, op het strand, in de lift, noem er nog maar 200. Vrouwen hebben als fantasie om het op vreemde plekken te doen maar ze willen absoluut niet betrapt worden. Voorzichtigheid is troef dus.
 9. Seks met de stripper
  Een striptease boeken en er dan vervolgens KEIHARDE seks mee hebben. Een fantasie die ook zomaar op het lijstje van de heren met een vrouwelijke striptease danseres zou kunnen staan lijkt ons.
 10. Partnerruil
  Deze hadden we hoger in de lijst verwacht. Al komt deze fantasie om seks te hebben met een ander stel toch zeer veelvuldig terug bij de gevraagde vrouwen, hij staat toch niet hoog in hun lijstjes. Kennelijk zijn de andere zaken toch een stukje spannender.

De top 10 van seksfantasieën van mannen is er ook. Binnenkort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »