De smaak van sperma opwaarderen

slikken
Leestijd: 2 minuten

Verreweg de meeste vrouwen slikken bij een blowjob je sperma niet door omdat de smaakervaring onprettig is. En slikken is zo geil. Dus vertel ze van tevoren dat jouw sperma wel lekker smaakt en maak die belofte ook waar.

Wat jij slikt

Het gaat er niet om wat diegene in zijn of haar mond proeft als jij klaarkomt, nee dan is er aan de smaak immers niets meer te doen. Het gaat erom wat jij eet en drinkt, want dat heeft grote invloed op de smaak van je sperma.

Wat is sperma

Als je klaarkomt dan spuit ja van alles naar buiten. Het meeste is ter ondersteuning van de reis op weg naar de bevruchting en slechts 1% is echt sperma. Verder vinden we in het klaarkomsel vitaminen, mineralen, chlorine, calcium, fructose, citroenzuur, zout, fosfor, zink, natrium en meer dan 100 verschillende eiwitten. Dat lijkt een gezonde slok toch!

Sperma ouder dan drie dagen is echt niet lekker van smaak

Waar komt de smaak vandaan?

De smaak van sperma is afhankelijk van een heleboel zaken waarop jij invloed kan hebben. Denk daarbij aan:

  • wat je zelf eet
  • wat je drinkt
  • hoe je fysiek conditie is
  • hoe oud het sperma in je lichaam is

De smaak van jouw sperma is dus afhankelijk van de conditie van je lichaam en wat je eet. De smaak kan heel scherp zijn (als je veel knoflook eet bijvoorbeeld) of juist heel erg zoet. Nou is het natuurlijk een dingetje om je eigen sperma voor te proeven. Daarom moet je ons vertrouwen met ons lijstje van dingen die je kunt eten en drinken om de smaak van je sperma te beïnvloeden.

Niet doen deze:

Roken: roken heeft een zeer slechte invloed op de smaak van je sperma. Het laat het smaken alsof er een asbak wordt leeg gelikt
Zuivel: goed voor je darmen, vreselijk voor je zaad
Vlees: maakt je zaad extra zout en bitter
Zwavelrijk voedsel (koolsoorten): zorgen voor een muffe smaak
Cafeïne: te veel zorgt voor een bittere smaak
Asperges: kijk naar je urine en je weet genoeg

Wél doen deze:

Kaneel, citroen, pepermunt: deze maken je sperma zoet van smaak
Kiwi, bosbessen, aardbeien: ook deze maken je sperma mierzoet
Selderij: hoog in vitamine C, dus dit vermindert de zoute smaak
Cranberries: deze houden de pH-waarde van je zaad op peil en dat komt de smaak ten goede. Werken ook goed tegen een blaasontsteking.
(veel!) Water: onthoud dat zaad voornamelijk uit water bestaat en dat de smaak alleen maar sterker wordt als je niet genoeg drinkt.

Voedingssupplement (advertorial)

YUMMY CUM DROPS, voor een nóg betere smaak van je sperma!

Niet iedere vrouw vindt de smaak van sperma geweldig. Of liever gezegd: velen vinden het niet echt lekker. Door Yummy Cum Drops is dit geen probleem meer.
Trakteer elkaar op een heerlijk extra genot bij het orgasme. Een verbeterde smaak, een krachtigere zaadlozing en een hechtere consistentie. Laat maar komen!

Verkrijgbaar bij Wapwinkel.

1 gedachte over “De smaak van sperma opwaarderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »