Stel in lingerie
Dating,  Swingers,  Uitgaan

De Fun4Two is weer open

Leestijd: < 1 minuut

De Fun4Two gaat gewoon weer open. Schijt aan het anderhalve meter beleid. De nood bij de leden is dusdanig hoog dat de eigenaar zich gedwongen voelt de Moordrechtse club weer te openen.

RIVM richtlijnen

Fun4two gaat en mag weer open vanaf 4 september, binnen de kaders van de RIVM-richtlijnen, in tijdelijke aangepaste vorm. De club zal daardoor ook tijdelijk minder bezoekers dan normaal kunnen verwelkomen.
Na bijna 6 maanden gesloten te zijn geweest, gaat de Fun4Two dan ook weer open als vanouds.

Verantwoordelijkheid

Zoals jullie wellicht nog weten heeft Fun4Two als eerste swingersclub van Nederland de verantwoordelijkheid genomen om de club uit voorzorg vanaf 9 maart 2020 voor onbepaalde tijd te sluiten.

Daarna moesten alle andere clubs de deuren sluiten op last van de overheid.

Niet leden

Niet leden zullen het voorlopig moeten stellen met het altijd gezellige daten op websites zoals SDC. Een prima alternatief lijkt ons.

Natascha, onderdeel van een stel dat al enige jaartjes meeloopt in de wereld van swingers. Nadat ik voor een bekend tijdschrift een tijd onder een pseudoniem heb geschreven, werd het tijd om mijn hersenspinsels en ervaringen op een eigen website te delen met jullie op een eigen website. Ik heb een enorme ervaring opgedaan in de wereld van swingers, waar ik speciaal voor swingers georganiseerde cruises meemaakte. Maar ook bezoeken aan erotische dancefeesten, parenclubs en privéfeesten behoren tot mijn bagage. Het laat zich raden dat de voorraad verhalen over mijn avonturen vrijwel onuitputtelijk is en zelfs nog steeds wordt uitgebreid.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.