Stel zoenend

Nadat in maart het Coronavirus vol gas on land was binnengekomen, werd het even heel erg stil in swingersland. Sociale onthouding (social distancing) is immers één van de meest effectieve wapens om verdere verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.

Fysieke afspraken

De Volkskrant schreef er al over; waarom sociale onthouding zo belangrijk is om de corona-uitbraak af te remmen. We zien ook meteen als we de afstanden minder in acht nemen, het aantal besmettingen stijgt.

Verstandig daten

Er is natuurlijk weinig gezond verstand voor nodig om je te realiseren dat het daten met andere mensen een verhoogd risico op besmetting met zich mee brengt. Maar dat is al zo lang als het daten bestaat. Denk maar aan de alom bekend Sociaal Overdraagbare Aandoeningen, de gevreesde SOA’s. Maar ook andere besmettelijke ziektes zijn een risico voor iedereen die zich met swingen bezighoudt.

Blijft thuis bij klachten

De meest eenvoudige stelregel is ook meteen de allerbelangrijkste: bij klachten blijf je thuis. Bij de geringste klachten ga je niet op avontuur om seks te hebben met andere mensen. En van andere mag je dat ook eisen, dus vraag vooraf altijd aan iedereen die van de partij wenst te zijn of hij of zij klachten heeft.

Pret op afstand

Daten zonder echt fysiek af te spreken is soms een drastische maar noodzakelijke maatregel om andere mensen te beschermen tegen het oplopen van het virus. Alhoewel er op dit moment al verschillende versoepelingen zijn doorgevoerd, is er nog veel onzekerheid en niemand weet nog hoe lang het houden van sociale afstand de norm blijft.

Maar wat moet je nu dan met al die extra uurtjes? We hebben wat tips voor je om toch nog wat spanning in je seksleven te brengen zonder dat je fysiek lichamelijk contact hebt met anderen hebt.

  • Online blijft het met de cam aan mogelijk om te flirten en nieuwe contacten te leggen. Voordeel hiervan is dat men nu online de tijd kan nemen om elkaar goed te leren kennen. En als straks alles weer normaal is dan is er een flinke spanning opgebouwd.
  • Kuis je profiel eens op nu je toch niet zoveel op date bent. Verwijder de oude foto’s en maak spannende nieuwe.
  • Ga aan de slag met seksspeeltjes. De verkopen hiervan blijken de laatste week omhoog te schieten. Wanneer je ze nog niet hebt of het al weer even geleden is dat je er een kocht, is dit het moment om online te kijken wat er allemaal te krijgen is op dit gebied. In ieder geval is een beetje extra plezier met een nieuw seksspeeltje nooit weg. Dit kan ook weer mooie nieuwe foto’s voor op je profiel opleveren.

Voorkom verspreiding

De belangrijkste maatregelen die je naast sociale onthouding kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

  • Was je handen veelvuldig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt

Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Belangrijke informatie omtrent het coronavirus vind je op de site van het RIVM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »