Swingers lingerie

In Nederland en België is swingen razend populair. De swingerscommunity is namelijk best wel groot in Nederland en als je eenmaal weet war je ze kunt ontmoeten dan is de keuze vrijwel onbeperkt. Maar wat als je nieuw bent met het swingen en je nog niet zo goed weet waar je andere swingers kunt ontmoeten? Dan is de redding nabij in dit artikel.

SDC is dé website

De Swingers Date Club (SDC) is met grote afstand tot andere swinger datingsites de grootste ter wereld. Zeer duidelijk en overzichtelijk vind je er swingers van over de hele wereld. En wees niet bang dat je door de bomen het bos niet meer ziet, want de zoekmogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Buitenland

Door het internationale karakter van de website kan je ook swingers uit onze buurlanden terugvinden, of bijvoorbeeld swingers in de buurt van je vakantieverblijf. Op je profiel kan je zelfs aangeven dat je tijdelijk op een plek in het buitenland bent zodat ook swingers uit die regio met jullie contact kunnen opnemen. Een aangename aanvulling op je vakantieplezier.

Gratis inschrijven

Je kunt geheel kosteloos en zonder addertjes onder het gras lid worden van SDC. Geheel vrijblijvend en na afloop van je proefperiode verloopt je account vanzelf. Je gaat dus geen enkele financiële verplichting aan. Er zijn wat kleine beperkingen ten opzichte van een betaald profiel, maar die zijn te verwaarlozen. Ze staan jouw ontdekkingstocht op deze gigantische website zeker niet in de weg. Klik hier voor een gratis proeflidmaatschap op SDC en start met het ontdekken van swingers.

Andere manieren om swingers te ontmoeten

De reden dat we swingerwebsites hebben opgenomen in dit artikel is simpel. Alhoewel swingers relatief open zijn over hun seksuele escapades hangen ze dit liever niet in het openbaar aan de grote klok. Openbare Facebook groepen of fora zullen over het algemeen niet de plek zijn waar je swingende koppels gaat tegenkomen. Uitzonderingen uiteraard daargelaten. Online zal het dus wat moeilijker worden om swingers in Nederland, België of elders te ontmoeten op websites die we in dit artikel niet besproken hebben. Wie echter de stoute schoenen durft aan te trekken zal diverse andere opties ontdekken om swingers in Nederland te ontmoeten. De parenclub is daarbij waarschijnlijk de meest voor de hand liggende manier.

Parenclubs

Nederland kent tal van paren- en privéclubs waar swingers onder elkaar komen. De Fun4Two in Moordrecht, de Oase in Ammerzoden, de Fata Morgana in Muiden en Club Mystique in Rucphen zijn de bekendsten. Het gehele jaar door worden er diverse themafeesten georganiseerd. Van hardcore gangbangparty’s tot kennismakingsavonden voor nieuwkomers. Er is voor ieder wel wat wils te vinden bij zo’n parenclub.

Misvatting

Een grote misvatting is dat stellen die zo’n club bezoeken direct voor de volle 100% aan partnerruil moeten gaan. Dat is natuurlijk de grootste onzin die er bestaat en wie ooit een parenclub bezocht heeft zal dit kunnen beamen: elkaars grenzen respecteren is het sleutelwoord in een parenclub. “Alles kan en niets moet” is een zin die veel beter bij een parenclub past. Willen jullie in het begin alleen kijken? Prima. Met elkaar aan de slag zonder tussenkomst van anderen? Ook goed. De eerste stappen maken met swingen en halverwege tot de conclusie komen dat dit toch net iets te ver gaat voor een eerste keer? Niets aan de hand. Iedereen zal je begrijpen. Alle aanwezigen hebben het proces wat jij/jullie door maken namelijk zelf ook ooit eens doorgemaakt en hebben er dus alle begrip voor dat jij/jullie het op eigen tempo willen doen.

Privéfeestjes

Swingende koppels die liever niet in de drukte van een club afspreken organiseren vaak privé feestjes. Dit kan op een locatie zijn, maar ook gewoon bij mensen thuis. Je komt hier echter niet zomaar binnen. Doorgaans heb je een uitnodiging nodig van een ander stel. Dit kan wat moeilijk zijn als jullie nog helemaal nieuw zijn met het swingen, maar de bovengenoemde websites kunnen dan uitkomst bieden. Je kunt namelijk Nederlandse swingers via de website ontmoeten en vervolgens via hen een invite ontvangen voor een privé feestje. Ook hier is respect voor eenieder weer een sleutelwoord. Ook op een privé feest wordt er alle begrip getoond voor jullie persoonlijke grenzen. Alhoewel de sfeer veel intiemer is dan in een club, zal ook hier weer gelden: niets moet en (vrijwel) alles mag. Vrijwel nergens krijgen swingers – en zeker beginners – meer respect dan in de bekende parenclubs.

Swinger vakanties

Een swingersvakantie doe je doorgaans niet zomaar. Simpelweg omdat een vakantie altijd veel geld kost. Je gaat meestal niet op een swingersvakantie als je nog helemaal nieuw bent in het wereldje en nog moet ontdekken of het bij jullie past. Als je daarentegen al goed weet dat de levensstijl van swingers goed bij jullie past, is een speciale swingersvakantie een perfecte manier om in contact te komen met swingers. Ze worden in verschillende vormen gehouden.

Intiem

Van klein en intiem waarbij slechts een tweetal stellen samen op vakantie gaan, tot mega-grote swingervakanties op een naturistencamping zoals in Cap d’Agde in Zuid-Frankrijk bijvoorbeeld. Wellicht iets te overweldigend voor beginnende swingers, maar als je al een beetje bekend bent met het wereldje is het een uitstekende manier om flink stoom af te blazen met swingers aan je zijde. Op de dampende heten stranden in Zuid Frankrijk is in de zomermaanden bijzonder veel te beleven als je swinger bent. Succes is er gegarandeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »