Cap d’Agde was weer geweldig deze zomer

Cap d'Agde

Ten eerste om jullie allemaal jaloers te maken… ik was deze zomer in Zuid Frankrijk in Cap D’Agde, genietend van de zon en het nachtleven.

Aankomst

Vrijdagmiddag had ik ingecheckt bij mijn appartement en op weg naar het strand. Het is hier wel een klein beetje minder wild geworden ten opzichte van een paar jaar geleden, maar geen zorg want er is nog steeds genoeg actie in dit swingersparadijs.

Tantra

Later die avond ging ik naar Tantra. Degenen die hier eerder zijn geweest, zullen die plek zeker kennen. Het was zeker een stuk rustiger dan eerdere bezoeken, maar zoals ze zeggen – je maakt je eigen plezier. Covid-19 eist toch zijn tol overal; zeer triest.
Er was een dame… is er niet altijd. Blond, wilgenachtig, mooi gezicht en lange benen. Het enige dat ze leek te dragen was een wit jasje, bijeengehouden door een enkele knoop. Het viel tot net onder haar prachtig gevormde billen. Ze droeg beslist geen beha en ik kwam er pas later achter dat ze echt een kanten zwart slipje aan had. haar man was aan haar zijde.

Andere man

Helaas had ze al aangepapt met een andere man, ze leken behoorlijk intiem te worden zo op de dansvloer. Er werd flink gestreeld. Uiteindelijk verhuisden ze naar het achterste gedeelte waar het meeste plezier echt gebeurt en begonnen ze serieus te vrijen. Ze verloor het jasje en haar slipje, hij vingerde haar tot een paar orgasmes – ze was HEEL orgastisch en het was prachtig om haar gekreun te horen en Oh God enz. – zo kwam ik er overigens achter dat ze een Amerikaanse was. Meestal speel ik geen voyeur, maar er was poëzie in de voorstelling, dus ik bleef en keek toe.

Naakt

Eindelijk waren ze klaar en hij ging weg, ik stelde mezelf voor en we begonnen te praten en elkaar aan te raken, haar nog steeds naakt, het wond me enorm op. Ik speelde met haar zeer strakke kutje voordat ik naar beneden ging en haar likte en vingerde tot een paar orgasmes, ze zoog me voordat we neukten, het was prachtig.

Aan de bar

Twee avonden later ben ik net op weg naar een rumoerige bar als ik hen (het stel) aan de bar zie zitten. we praten, we drinken en 30 minuten later nemen we onze drankjes mee naar mijn kamer. We spraken nog wat, leerden elkaar een beetje kennen voordat we kusten, uitkleedden en op het bed sprongen. Deze keer, zonder afleiding van andere jongens om ons heen, concentreerde ik me op haar plezier, ze kwam, bleef gewoon onophoudelijk klaarkomen – het was prachtig. Eindelijk begonnen we te neuken, eerst haar bovenop, dan missionaris – ik hou ervan om de ogen te zien van de dame die ik aan het neuken ben. Gedurende deze tijd hebben we gepraat. Ze was erg expressief, vroeg me of ik haar kutje leuk vond, ik vertelde haar dat ik van haar kutje hield, hoe het voelde rond mijn pik en hoe zoet ze smaakte, ze vertelde me hoe mijn pik in haar voelde. 
Eindelijk kwamen we weer samen met haar gebogen over het bed en ik sloeg tegen haar aan.

Telefoon

Haar man, een geweldige kerel, eiste toen zijn vrouw terug op mijn bed, en toen gingen ze rond 2 uur ’s nachts naar hun bed. Het is niet het enige plezier dat ik hier heb gehad deze reis, maar die twee ontmoetingen met L’Americain zullen me bijblijven – vooral omdat haar man ons op mijn telefoon heeft opgenomen terwijl we neukten – wat een heer. Ik koester de video’s en heb ze al 1.000 keer terug gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »