Autopech is zo erg nog niet

Autopech

De zon begint lager aan de horizon te komen en ik rijd naar het westen, de schittering van de zon is verblindend als ik de schaduwrijke boomgrens in en uit rijd. In de auto word ik afwisselend in de schaduw geworpen en dan fel verlicht in het warme, gouden zonlicht.

Ik denk aan seks

Zoals zo vaak denk ik aan seks, de zon doet me denken aan verre vakanties, herinneringen aan naakt neuken buiten, in de hitte, en ik druk mijn dijen tegen elkaar, genietend van de sensatie, de behoefte voelend aan meer maar mezelf de opluchting ontzeggend.
Ik kan de auto’s in de tegenovergestelde rijstrook zien, alleen de voorruiten weerkaatst tot een paar ogenblikken als we passeren wanneer ik duidelijk in elke auto kan zien, de mannen in hun werkhemden, stropdassen scheef, opgerolde mouwen, de spanning van de dag nog steeds zichtbaar in hun houding.  Ik begin doelgerichter te kijken, genietend van de korte glimpen van blote onderarmen, sterke handen aan het stuur in de stroom snel rijdend verkeer.

Mijn haar los

Ik vraag me af wat ze van mij kunnen zien, niet veel meer dan ik van hen kan zien, vermoed ik. Mijn haar zit los, ik heb een knalrode lippenstift en ik draag een mouwloos zijden overhemd dat mijn decolleté laat zien. Ik voel me sexy, ik wil gezien worden, bekeken worden en gewenst zijn zoals ik ze wil.
Ik laat de bandjes van mijn shirt naar beneden glijden, van mijn schouders, laat mijn schouders bloot, haal mijn schouders op over de zijden stof tot het wegvalt, mijn borsten onthullend  nauwelijks vervat in een doorschijnende kanten bh die duidelijk het donker van mijn tepels laat zien.

Vertraagt

Terwijl het verkeer dat voor me aan het opbouwen is en onze voortgang een beetje vertraagt, vang ik de geschrokken blik van de bestuurder op de andere rijstrook terwijl hij even opmerkt dat ik geen kleding heb voordat hij voorbij is en ik uit het zicht ben. Ik zit wat rechterop, langer op mijn stoel, zodat de volgende bestuurder een beter zicht heeft op me.

Ik wil mezelf aanraken

Ik kan de hitte tussen mijn benen voelen terwijl de behoefte om mezelf aan te raken groeit. Ik verplaats mijn gewicht op de zitting om mijn dijen beter tegen mijn klit te drukken en mijn vrije hand plaagt eerst de ene borst, dan de andere vrij, waarbij de bh-cups net onder mijn borsten blijven, mijn blote tepels omhoog duwen, waardoor een onmiskenbaar decolleté ontstaat.

Het verkeer vertraagt ​​weer, net als zonlicht me verblindt en de binnenkant van mijn auto overstroomt. Ik laat mijn raam zakken om beter te kunnen zien en terwijl ik dat doe, ontmoet ik de blik van de man in de auto aan de overkant. Hij kijkt recht in mijn raam. Zijn ogen flitsen naar mijn naakte borsten voordat hij langs me loopt.

Nog langzamer

Het verkeer vertraagt aan een kruiptempo en ik zie de volgende bestuurder terwijl hij op de tegenovergestelde rijstrook naar me toe rolt. Hij maakt oogcontact en bijt op zijn lip.

Ik ben nu erg opgewonden, mijn hand beweegt naar mijn borst, strelen, knijpen, mijn tepel plagen met mijn vingernagels. Mijn vingers glijden langs totdat ik beide tepels met één hand kan bereiken, ik ben gulzig om ze allebei te voelen terwijl ze strakker worden onder mijn aanraking.

Ik kan het effect zien dat ik heb in de tegenovergestelde rijstrook. Net in zicht komt nu een vrachtwagen, de chauffeur is verhoogd, hij kan in mijn auto kijken. Ik geniet van mezelf en beweeg mijn hand naar beneden, waarbij ik eerst mijn dijen blootleg en mijn onderbroek ontbloot. Ik laat mijn vingers lichtjes tussen mijn benen glijden om de warmte en het vocht van mijn kutje te voelen.  Hij kijkt naar mij, zijn vrachtwagen stil, en houdt de voortgang in zijn rijstrook tegen terwijl  hij kijkt toe hoe ik mijn vingers in mijn nu natte kutje duw en ze eruit trek om hem te laten zien dat ik nat ben.

Twee mannen

Er zitten twee mannen in de auto achter me, en ze nemen het tafereel in zich op, ik kan ze in mijn achteruitkijkspiegel zien, ik denk dat ze mijn borsten in mijn spiegel kunnen zien, en ze kunnen de vrachtwagenchauffeur leunt een beetje uit zijn raam en geniet van het uitzicht.

Er is nu ook een lang gat voor mijn vrachtwagenchauffeur – hij glimlacht naar me en we verbreken het oogcontact terwijl hij zijn remmen loslaat met een sissende lucht en vooruit rijdt.

Klaarkomen

Ik ben nu wanhopig op zoek naar verlichting,  Ik moet klaarkomen. Er is een parkeerplaats een eindje verderop, een eindje van de weg af met een smalle strook bomen die de parkeerplaats verduistert.  Ik sluit mijn raam en concentreer me om daar te komen. Ik weet dat als ik dat doe, ik mezelf kan laten klaarkomen.

Ik kan nauwelijks stop de auto en trek de handrem aan voordat mijn stoel naar achteren en achterover leunt. Ik haal mijn borsten uit de beha en gooi het op de stoel naast me. Mijn handen trillen van de behoefte om mezelf te ontlasten.  Ik laat gewoon mijn slipje naar beneden glijden zodat ik mezelf beter kan vingeren als ik het hoor.., het geluid van een dichtslaande autodeur, eerst een, dan nog een… naderende voetstappen.

Benen wijd

Ik bevries, ik ben zo bloot – naakt maar voor een rok gedraaid om mijn middel – mijn benen wijd open, een voet op het dashboard door mijn stereo, een bij mijn raam.  Ik heb amper tijd om de gedachte te verwerken  wanneer mijn voorportier opengaat, en even later ook het achterportier aan de bestuurderszijde.

Ik ben even gerustgesteld als ik de man herken die  klimt op de stoel naast me als passagier uit de auto achter me… maar slechts eventjes als amper een seconde  later voel ik een hand strak in mijn haar wikkelen waardoor het onmogelijk wordt om weg te draaien, en een gezicht boven het mijne zakt om in mijn oor te fluisteren ‘jij smerige, vieze meid… je weet dat je dit wilt’… net als ik de handen voel van de man naast me die mijn knieën dwingt om open te blijven.

Verlamd van angst

Ik zit vast in positie. Angst verlamt me – ik kan me niet bewegen, ik kijk gewoon hoe de man zijn hoofd naar beneden laat zakken, langzaam naar mijn blootgestelde kutje. Zijn mond is een schok, zijn duwende tong nog meer – in plaats van de verwachte kracht, is zijn aanraking zacht, lange langzame halen van mijn clit, mijn poesje, ondraaglijk voortreffelijk langzaam zacht zuigen op mijn nu kloppende clit.  Ik heb mijn adem ingehouden – ik realiseer me pas wanneer ik een kreun van plezier uitadem en mijn heupen ophef om beter op het gezicht van deze man te malen.

De hand in mijn haar wordt losser en laten we gaan, mijn handen komen los van waar ik ze om zijn polsen had geklemd. Freed, ik gebruik er een om dat gezicht hard op mijn poesje te duwen. De ander om zijn aan te moedigen  vingers, plagen bij de ingang van mijn poesje zodat ze tegen me aan botsen – ik houd zijn pols vast – in een poging een groot deel van zijn hand in me te krijgen.

Achter me hoor ik een riemgesp loskomen, het onmiskenbare geluid van een jeansvlieg die opengaat,  naar beneden wordt geduwd. Ik draai mijn hoofd om te kijken hoe de hand van de chauffeur zijn pik losmaakt. Ik kan zien hoe opgewonden hij is, zijn ballen strak, voorzaad al glinsterend op zijn tip. Hij is nogal wat, dik en geschoren en ik word overweldigd door de behoefte om hem te zuigen.  Hij kan het zien en hij knielt naast mijn hoofd, duwend in mijn mond ‘oh jij vuile teef… dit is wat je nodig hebt – ik ga je overal neuken’… ja neem het allemaal – braaf meisje –  dat klopt – ja… dat is mijn meisje.

Enorme pik

De hand in mijn poesje trekt zich terug en de eerste man vloekt terwijl hij worstelt om zijn spijkerbroek uit te doen in de kleine ruimte. Hij stapt uit de auto, reikt dan met beide handen naar binnen, trekt me mee naar buiten en sleept me van die ongelooflijke lul op de achterbank.

Ik word geduwd, met mijn gezicht naar beneden op de motorkap, mijn rok zit hem in de weg, hij vloekt weer, duidelijk gefrustreerd en met twee handen scheurt hij de stof, waardoor ik volledig achterblijf naakt.

Zijn handen spreiden mijn benen, ik werk mee – wanhopig om weer gevuld te worden, vermist zijn vingers. Ik voel het puntje van zijn pik tegen mijn kutje duwen, net als ik zijn handen mijn kont spreid. Hij spreekt voor de eerste keer.. ‘waar wil je het hebben? Hier?’ Zijn vingers beginnen te strelen en duwen in mijn kont, net genoeg om me op te winden – ik zou hem overal mee naartoe nemen, ik ben wanhopig om vol van hem te zijn, ik duw terug om meer van zijn vingers te nemen, maar hij lacht en zegt ‘of hier’ terwijl hij zijn pik zo hard in me ramt dat de adem uit mijn longen wordt geperst. Hij begint zich een beetje terug te trekken, langzaam,
‘Oh please… please more’ Ik kan er niets aan doen – ik word zo meegesleept door de behoefte om laat die lul diep in mijn kutje begraven.
‘Ze is hebberig deze… kom en help me haar te neuken’ dit aan de chauffeur nu ook uit de auto. Hij trekt zich terug en zet me in positie, zet me in mijn open autodeur, één voet op de grondplaat om me te openen. Ik voel hoe de mannen me tussen hen in klemmen, handen in mijn kont, mijn kutje naar beneden leidend in een pik terwijl de andere tegen mijn kont plaagt, langzaam duwend totdat de aanvankelijke weerstand is overwonnen en die tweede pik mijn kont vult.

Zij bepalen het tempo

Het gevoel is overweldigend… van achteren, handen op mijn borsten, een mond in mijn nek, een lul in mijn kont, de man voor me kust me diep, met mijn ene hand op mijn achterhoofd en met de andere op de billen van zijn vrienden om ons allemaal dicht bij me te houden. Hij bepaalt het tempo terwijl we samen grinden.

Ik voel de verandering in tempo. We versnellen samen – ik kan het niet helpen froep ik terwijl ik het onmiskenbare pulseren in mijn kont voel als de eerste man klaarkomt – zijn gekreun is te veel voor de ander en ook hij laat ons gaan en spuit zijn sperma diep in mij.  Mijn orgasme dat zich aan het opbouwen is, overweldigt me eindelijk en ik sta mezelf toe toe te geven aan het plezier en los te laten terwijl mijn eigen zaad met dat van hen naar buiten druppelt.

Zonder een woord tussen ons trokken de mannen zich terug naar hun auto, en naakt en uitgeput ging ik naar de mijne om me aan te kleden en mijn reis naar huis voort te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »