Vibrators

De tijd dat een vibrator achter in de lade van een nachtkastje werd verstopt ligt ver achter ons. De vibrator is populairder dan ooit. Bij jong en oud, bij man en vrouw.

Verwen jezelf of een ander

Dat de vibrator populair is, is niet zo verwonderlijk. Een vibrator kan zorgen voor een goddelijk gevoel dat je niet met vingers, handen of je tong kunt bereiken, een vibrator heeft altijd zin en het mooiste van alles is dat een vibrator nooit moe wordt. Je kunt een vibrator gebruiken tijdens de seks met je partner of gewoon alleen.

Kies de juiste vibrator

Er zijn heel ontelbaar veel vibrators verkrijgbaar. Je hebt ze in allerlei soorten en modellen, kleuren en vormen, afmetingen. Voorzien van verschillende technieken en mogelijkheden.
Toch zijn er nog -voornamelijk Chinese- fabrikanten die gebruik maken van giftige weekmakers, een hoop herrie maken, niet effectief zijn, slechte trillingen kennen, snel kapot gaan of batterijen slurpen. En eenmaal gekocht en geprobeerd, is de vibrator helaas niet te ruilen.

Maar wanneer je er eentje kiest die van goede kwaliteit is, dan kan hij vele jaren plezier bieden. De moeite waard dus om een goede vibrator te kiezen en niet te gaan voor de goedkope rotzooi.
 

Wat ga je doen met je vibrator

Allereerst is het belangrijk dat je bedenkt waarvoor je de vibrator wilt gebruiken.Wat vindt jij fijn als je een vibrator gebruikt? Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Wil je de vibrator bijvoorbeeld gebruiken bij het bedrijven van de liefde met je partner? Of gebruik je hem liever alleen? Of allebei? Is penetratie (vaginale stimulatie) bij zelfbevrediging iets dat je aanspreekt? Of ga je voor de stimulatie van de clitoris
 

Voor clitoris stimulatie

Bijna alle vrouwe alle vrouwen vinden stimulatie van de clitoris en/of het gebied er omheen, prettig, opwindend en prikkelend. En vrijwel alle vibrators zijn uitgerust voor deze ‘externe’ stimulatie. Echter, de één beter dan de andere. Er zijn grote verschillen tussen de verschillende uitvoeringen.
Er zijn vibrators die speciaal ontworpen zijn voor clitorale stimulatie. Ze worden ook wel stimulators of clitoris vibrator genoemd en ze zijn gegarandeerd effectiever dan een normale vibrator met clitoris stimulator. Als je dus de beste vibrator wilt voor externe clitoris stimulatie dan adviseren wij je te kiezen voor zo’n kleine, ergonomisch speciaal daarvoor ontwikkelde vibrator. Deze kennen verschillende puls- en trilstanden en kunnen dus zeer effectief worden ingezet.

Vaginale stimulatie

Natuurlijk vind niet iedereen het fijn om een trillend apparaat naar binnen te krijgen, maar de meeste mensen vinden het toch een vorm van genot. En als jij dat prettig vindt, dan geldt de belangrijkste stelregel: koop de vibrator niet te klein. Niets vervelender dan een te kleine vibrator.

Liever een wat kleiner maatje? De all-rounders.

Liever wat minder groot? Omdat u zelf wat minder groot bent, of omdat u gewoon liever een wat kleiner exemplaar wilt. Dan zijn er de middelgrote vibrators. Deze populaire vibrators zijn door het formaat ook fijn samen te gebruiken is. Dit is ook een goede keuze voor dames die niet goed weten waar hun voorkeur naar uitgaat. Met deze fijne “all rounders” kunt u namelijk alle kanten uit.
Zit er een bocht aan het uiteinde? Daarmee kunt u perfect uw g-spot mee prikkelen en stimuleren.
 

Goede “allrounders” zijn onder andere:

€59,95

Lily vibrator: stil en goed

Deze Lily is een fijne oplaadbare vibrator. En gewoon erg goed, zeker voor de prijs. Krachtig, stil en mooi.€115,00

Mona 2 vibrator: Bestseller van Lelo

Een prachtige all-rounder voor alleen en samen, met heerlijke vibraties, makkelijke bediening en echt heel erg stil.€99,00

We-Vibe Rave

De We-Vibe Rave is een heerlijke, krachtige all-rounder. Mooi, heerlijk en stil.

Gelijktijdige vaginale en clitorale stimulatie?

Vindt, of lijkt, u het fijn om gelijktijdig vaginaal en clitoraal gestimuleerd te worden? Dat kan ook. De vibrators die hiervoor gemaakt zijn, worden ook wel Rabbit of ‘Tarzan’ vibrators genoemd. Het zijn goed gevormde staafvibrators met een extra stimulator voor de clitoris. Meer over rabbit / tarzan vibrators en wat de beste zijn uit onze test kunt u in dit artikel lezen.
 

Goede rabbit vibrators zijn onder andere:

€58,95

Black and Pink Beauty: Krachtige, elegante en stoere rabbit vibrator

Deze tarzan vibrator in het zwart en roze is stoer en krachtig, maar ziet er tegelijkertijd ook stijlvol uit.€79,95

Yed Prior: Rabbit Vibrator met perfecte pasvorm

Deze Yed Prior is een super effectieve rabbit vibrator. Echt lekker krachtig en intens, mooi om te zien, voelt zijdezacht aan, makkelijke bediening en 100 % waterproof.€94,95

Miss Bi: Tarzan Vibrator van Fun Factory

Deze Miss Bi is een topper en bestseller van het Duitse bedrijf Fun Factory.

Wilt u een vibrator om samen te gebruiken?

Een vibrator kan een verrukkelijke aanvulling zijn bij het vrijen en bedrijven van de liefde. De kleinere vibrators (stimulators) zijn daarvoor bij uitstek geschikt. Niet bedreigend om te zien en door het formaat heel gemakkelijk te integreren in het liefdesspel. Zo kunt u ze gebruiken als massageapparaatjes om elkaars lichaam mee te verkennen en de gevoelige plekjes te prikkelen.
En een kleine vibrator maakt het mogelijk om penetratie, die maar bij heel weinig vrouwen tot een orgasme leidt, te combineren met stimulatie van de clitoris. Doen: houd de vibrator tegen de clitoris tijdens penetratie. Ook geweldig voor een gelijktijdig orgasme. Aanraders zijn de vibrators die ontworpen zijn voor clitorale stimulatie zoals de Siri 2 en de Je Joue Mimi. Maar ook een ‘staaf’ vibrator met handvat kan er prima voor worden gebruikt, mits uiteraard krachtig genoeg.

Heel populair voor samen: de We-vibe

En er zijn meer mogelijkheden als u op zoek bent naar een fijne vibrator om samen te gebruiken. Een koppelvibrator, ook wel duo vibrator genoemd, bijvoorbeeld. De beste koppel/ duo vibrator van dit moment is de We-vibe. Dit ongelofelijk populaire speeltje heeft inmiddels vele prijzen in de wacht gesleept en wordt door deskundigen over de hele wereld geprezen. En niet voor niets.

Dit innovatieve, vriendelijk ogende speeltje kan voor ongekend sensuele en nieuwe ervaringen zorgen. Het kan worden gedragen door de dame tijdens het bedrijven van de liefde, maar kent nog veel meer leuke speelmogelijkheden.

Trillingen en vibraties bepalen

Allereerst: Goede trillingen en vibraties zijn het allerbelangrijkste aspect van een vibrator. Goede vibraties maken echt het verschil. Zonder effectieve trillingen zult u weinig plezier hebben van de vibrator. Er zijn heel veel vibrators op de markt die geen effectieve vibraties hebben. Die slechts oppervlakkig trillen (dat is wat anders dan een zacht trillen) waar je niet veel van voelt. En die zelfs pijn kunnen gaan doen. Goede vibrators hebben een soort “rumble” vibraties’. Dit zijn robuuste trillingen die je intens voelt. En dat hoeven niet meteen hele krachtige trillingen te zijn. Rumble trillingen kunnen ook teder en sensueel zijn.
 
Natuurlijk verschilt de voorkeur per vrouw maar uit onze ervaring weten we dat veruit de meeste dames van robuustere trillingen houden. En als je dit soort trillingen eenmaal gevoeld en ervaren hebt, wil je niet meer terug naar een vibrator met “oppervlakkige” trillingen. Hier zit vaak het verschil in kwaliteit tussen vibrators. 
 
Daarnaast is er uw voorkeur. Mogen de trillingen best sterk zijn, of moet het juist heel zacht en liefelijk? De meeste moderne en kwalitatief betere vibrators bieden tegenwoordig gelukkig de mogelijkheid om uit verschillende vibratie sterkten te kiezen. Daarmee kunt u de sterkte van de trillingen afstemmen op wat u plezierig vindt. 
Ook bieden zij de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende varianten van vibratiemodes / programma’s: trillingen in golven of sterk pulserend. 
Ook fijn om te weten: bij ons in de winkel vindt u uitsluitend vibrators met goede vibraties. Wij testen alle vibrators en slechte vibrators worden door ons niet verkocht.
 

Na 50 neemt voorkeur voor kracht toe

Hoewel de vibratiesterkte bij de betere vibrators dus instelbaar is, is er wel degelijk een verschil in vibratiekracht en intensiteit bij met name de ‘uitwendige’ vibrators / stimulators. Bent u op zoek naar zo’n ‘uitwendige’ vibrator voor stimulatie van de clitoris, dan is het belangrijk om hier naar te kijken. Bij alle stimulators staat aangegeven wat u qua kracht en intensiteit kunt verwachten. 
Met het ouder worden, neemt vaak de voorkeur voor meer kracht toe. Bent u boven de 50, en koopt u voor het eerst een vibrator? Ga dan voor een vibrator met krachtige vibraties. Met robuuste trillingen uiteraard.
 

Superkrachtig? Dan zijn er de wand massagers

Als uw voorkeur uitgaat naar intense, continue en hele krachtige vibraties dan is een wand vibrator, ook wel wand massager genoemd, een goede keuze. Deze vibrators hebben een drie dubbele functie. 

De intensieve, krachtige vibraties dringen diep door in de spieren en verlichten hierdoor spanning en verzachten spierpijn. Naast deze massage functie zijn de wand massagers ook perfect te gebruiken voor sensuele massages en natuurlijk als vibrator. Vooral dames (en heren) die van sterke vibraties houden zullen dubbel van de wand massagers genieten. Wand massagers zijn bedoeld voor ontspanning en stimulatie van het gehele lichaam, maar ze zijn niet geschikt voor inwendig gebruik (behalve de wand massagers met opzetstukken zoals de Palmpower).
Wand Massagers worden, door de enorme kracht en de grote rond kop, ook aangeraden aan dames die moeilijk een orgasme kunnen bereiken. Realiseer u wel: wand massagers maken allemaal wat meer geluid dan een gemiddelde vibrator. Ook interessant om te lezen: de beste wand massager uit onze test.
 

Goede wand massagers zijn onder andere:

€64,95

Oplaadbare Palmpower: handzame en krachtige wandmassager

Krachtige vibraties, compact en vriendelijke formaat wand massager. Met leuke opzetstukken.€99,95

Europe Magic Wand: de krachtigste wand massager

De krachtigste wand massager? JA!€159,00

Wand Massager Large van Lelo

De meest stijlvolle oplaadbare wandmassager die er is. Mooi en heel effectief. Een aanrader.

Heeft u moeite met klaarkomen?

Een vrouw kan tien keer zo snel een orgasme bereiken met een vibrator. En een dame die een vibrator gebruikt kan gemakkelijker een orgasme bereiken tijdens penetratie. Een fijne vibrator is dus een goede keuze als het niet gemakkelijk is een orgasme te krijgen.

 • Wie moeite heeft met klaarkomen kan het beste kiezen voor een goede uitwendige vibrator (stimulator) met krachtige en regelbare vibraties en trilstanden zodat de clitoris én het gebied er omheen optimaal gestimuleerd worden. Ze zijn ergonomisch slim ontworpen en u kunt er eenvoudig mee experimenteren. 
   
 • Een andere aanrader is de luchtdruk vibrator. Dit is een nieuw type vibrator die werkt op luchtdruk pulsaties in plaats van vibraties. Deze luchtdruk vibrators hebben bewezen een orgasme te kunnen bezorgen aan dames die dat niet, of moeilijk krijgen. Wij zijn ook fan. 
   
 • Nog een ander type vibrator die veel vrouwen aanspreekt die moeite hebben met klaarkomen is de Rocky. Het kleine puntje van deze vibrator maakt hele snelle kleine cirkelende bewegingen op de clitoris.
   
 • Maar ook een Wand Massager / Wand vibrator is, met haar effectieve, stevige en krachtige vibraties, een hele goede keuze. De ‘kop’ is meestal wat breder zodat een groter gebied wordt gestimuleerd. Wij hebben de beste wand massagers voor u op een rijtje gezet.

 
Gebruik daarbij een goed glijmiddel voor een intensere ervaring. Ook een stimulerend serum of gel zorgt voor extra intensiteit.
 

Gaat u voor het eerst een vibrator kopen?

Als u nog nooit eerder een vibrator heeft gebruikt en twijfelt over uw keuze, dan adviseren wij u te beginnen met een goede stimulator (bijvoorbeeld Je Joue MImi). Een kleine effectieve vibrator voor uitwendig gebruik met een verschillende vibratie- en trilstanden waarbij u zeker een ritme en snelheid vindt die bij u past. 
 
Of u kunt kiezen voor een niet al te grote (staaf) vibrator die de clitoris effectief kan stimuleren en waarbij u tegelijktertijd kunt kijken of u vaginale stimulatie of g-spot stimulatie prettig vindt. Zo kunnen de mooie luxe oplaadbare allrounder zoals je Joue Uma, de Lily of een voordeliger variant op batterije de BeGood Deluxe,  een goede keuze zijn. 
Dit zijn allemaal vriendelijk ogende, stille en effectieve vibrators waar u gegarandeerd veel plezier van zult hebben. En het mooie is: deze zijn ook fijn om samen te gebruiken.

Heeft u vaginistische klachten?

Zoekt u een vibrator om voorzichtig te experimenteren met inwendige stimulatie? Dan is de Slinky een aanrader. Klein, effectief en met een hulsje waardoor je twee formaten hebt en daarmee kunt experimenteren en spelen.
Een andere aanrader is de Mikazuki. Door het super zachte materiaal en de fijne trillingen fijn om voorzichtig mee te spelen.

Bijzondere vibrators

Op zoek naar iets bijzonders? Dan zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zoals de g-spot vibrator, de vingervibrator en het vibrerende eitje.

Vingervibrator

Vingervibrators zijn kleine vibrators die je om je vinger doet.
Voordeel van deze vingervibrators is dat ze extreem klein zijn (minder dan 10 cm. lang) en dat ze heel gemakkelijk te gebruiken zijn bij het samen vrijen. Het is een prima vibrator om mee te starten. Let wel: in deze ultra kleine vibrators zitten dus ook super kleine, en dus vaak minder krachtige motortjes. Daarom zijn er zo weinig goede te vinden.
Lijkt u dit magische verlengstuk van uw vinger fijn? Dan is deze vingervibrator een hele goede keuze. 

G-spot vibratos

Veel vrouwen ondervinden extra genot en sensatie door stimulatie van een mysterieus plekje in de vagina; de G-spot. Dit plekje is minder mysterieus dan vaak gedacht, het is namelijk de achterkant van de clitoris en zit op ongeveer 3-5 cm aan de binnenkant van de vagina. Vibrators die speciaal gemaakt zijn om deze G-spot te stimuleren zijn aan de bovenkant gebogen, zodat ze daar goed bij te kunnen. Een populaire g-spot vibrator is de Gigi (hier links afgebeeld). Maar ook de Amy en de GK-ii zijn aanraders.

Meer over de g-spot kunt u lezen in het artikel ‘De 10 meest gestelde vragen over vibrators’.

Eivormige vibrators met afstandsbediening (vibrerende eitjes)

De vibrators in de vorm van een ei werken vrijwel altijd met afstandsbediening. U schuift het eitje in de vagina en kunt dan de trillingen aanzetten. Met de afstandsbediening kunt u ze meestal harder of zachter laten trillen. Spannend als uw geliefde de afstandsbediening heeft! Zo wordt het zelfs het saaiste feest opwindend. Maar let wel op: de goedkoper varianten produceren meer geluid en zijn vaak gemaakt van harde materialen. Wij hebben vibrerende eitjes getest en de resultaten op een rijtje gezet. Dat helpt u met kiezen.

Zoekt u een hele stille vibrator?

Geluidloze vibrators bestaan niet.
In elke vibrator zit een motortje, en elk motortje produceert geluid. Er zijn nog geen geluidloze vibrators helaas, maar er is wel een groot verschil in geluid.
In het algemeen geldt: hoe krachtiger en hoe groter de motor, hoe meer geluid ze maken. Maar dat gaat niet altijd op. Kleine vibrators kunnen ook een hoop herrie maken.
Er is ook een verschil in geluid. Goedkope motortjes met oppervlakkige trillingen produceren vaak hoge, schelle tonen. Motortjes die robuuste trillingen produceren lage bromtonen. Over het algemeen worden hoge tonen als storender en harder ervaren.

Wij hebben het geluid van vrijwel al onze vibrators laten testen en vergelijken. Maar niet alleen het geluid, ook de kracht en de effectiviteit. Zo kunt u een stille en goede keuze maken.

 • Wilt u een super stille klassieke vibrator? Lees dan hier de testresultaten waarin ook het geluidsniveau wodt vergeleken.
 • Wilt u een super stille stimulator? Kijk dan hier in de tabel naar de geluidsniveaus.
 • Wilt u een super stille rabbit vibrator? Op deze pagina kunt u lezen wat de verschillen in geluid zijn.
 • Wilt u een super stille wand massager? Lees dan hier wat de stilste exemplaren zijn.

Vibrators die teveel geluid maken verkopen wij niet en staan bij Onze Afgewezen Producten

Dildo (en het verschil tussen een dildo en een vibrator)

De dildo is een vibrator die niet vibreert, trilt en beweegt. De dildo wordt gebruikt voor penetratie en is daarom altijd aan de grotere kant. Met name de glazen dildo’s zijn populair. Deze zijn eenvoudig warm en koud te maken en dat zorgt voor bijzondere sensaties.

En verder nog belangrijk om te weten

Batterij of accu?

Bij de aanschaf van een vibrator is het goed om rekening te houden met de keuze voor batterijen of een oplaadbare accu. Oplaadbare vibrators zijn meestal duurder dan vibrators waar u batterijen in moet doen. Maar oplaadbare vibrators zijn vaak krachtiger, en meestal van een veel betere kwaliteit. En u hoeft geen batterijen te kopen natuurlijk. Een ander nadeel van vibrators op batterijen is, dat de kracht vaak afneemt wanneer de batterijen leger raken.

 
oed om rekening te houden met de keuze voor batterijen of een oplaadbare accu. Oplaadbare vibrators zijn meestal duurder dan vibrators waar u batterijen in moet doen. Maar oplaadbare vibrators zijn vaak krachtiger, en meestal van een veel betere kwaliteit. En u hoeft geen batterijen te kopen natuurlijk. Een ander nadeel van vibrators op batterijen is, dat de kracht vaak afneemt wanneer de batterijen leger rak

Kwaliteit en veiligheid: koop geen vibrators met weekmakers

Koop geen rotzooi! Koop geen vibrators die vol zitten met giftige weekmakers. Koop ook geen vibrator die gemaakt is van poreus materiaal. Deze kunnen niet goed worden gereinigd en kunnen daardoor irritaties en infecties veroorzaken. Een goede vibrator gaat jaren mee en is dus zeker de investering waard! 
Wij hebben vibrators geselecteerd die gemaakt zijn van de beste materialen (zonder de gevaarlijke en giftige weekmakers die nog steeds in veel vibrators zijn verwerkt).
Meer info: Wat u moet weten van materialen van vibrators en speeltjes.

Vibrator kapot? Snel en kosteloos een nieuwe

Op al onze vibrators krijgt u een jaar garantie. En op sommige vibrators 2 jaar of langer. Gaat de vibrator kapot? Dan krijgt u zonder problemen en kosteloos een nieuw exemplaar toegestuurd. Heeft u vragen, dan kunt u die altijd gerust stellen. Per mail of telefoon. Uw vraag komt niet bij een call centrum terecht, maar bij een kleine groep betrokken mensen die dit meteen voor u verzorgen.

Voordelige luxe

Onze selectie vibrators zijn niet alleen van de beste kwaliteit; ze zijn ook scherp geprijsd, vergelijkbaar met de goedkoopste aanbieders. Een mooie vibrator is een fijn kado, ook voor uzelf. Daarom pakken we alle vibrators altijd prachtig in. En heeft u nog vragen: U kunt ons altijd bellen of mailen. Wij helpen u graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »